ZVEZDAN SLAVNIĆ NIJE SAMO HAPŠEN ZBOG UBISTVA: Završio u ZATVORU I 2017. zbog nečeg STRAŠNOG, izašlo sve na videlo
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

niste znali

ZVEZDAN SLAVNIĆ NIJE SAMO HAPŠEN ZBOG UBISTVA: Završio u ZATVORU I 2017. zbog nečeg STRAŠNOG, izašlo sve na videlo

Trgovina narkoticima nije jedini Slavnićev greh. U martu 1998. u beogradskom klubu "Četiri sobe" na Dorćolu pucao je u Olivera Jovanović

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić je maltene iz zatvora otišao pravo u rijaliti "Zadruga".

Sin legendarnog košarkaškog asa Zorana Moke Slavnića je 2017. godine je zajedno sa četvoricom "pink pantera" uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra.

- Zvezdan je ozbiljan lik u tim kriminalnim vodama, baš me zanima kako će se snaći među starletama, umišljenim kriminalcima i ostalom felom. Bio je deo ozloglašene grupacije Pink Panteri. Njegovo hapšenje i lociranje zajedno sa ostalim članovima trajalo je nekoliko dana. Da bi on bio priveden pred lice pravde, pomagali su i ljudi iz Evropola i Interpola. Jasno vam je da nije reč o običnom kriminalcu. Udruženim snagama su policije Nemačke, Austrije i Srbije tada rasvetlile svako njihovo kretanje, od pljačke juvelirnice do štekova u Nemačkoj, gde su i uhapšeni. Ne znam tačno koliko je proveo u zatvoru, ali skoro je izašao i, eto, pravo otišao u rijaliti. Njemu je ovo čist novac, očigledno je rešio da se mane nelegalnih radnji - priča sagovornik.

Zvezdan je inače stari znanac ne samo srpske policije već i policija više evropskih zemalja. On je bio u KPZ Sremska Mitrovica, gde je proveo skoro tri godine zbog trgovine narkoticima. Uhvaćen je u preprodaji više od 150 grama heroina.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

Trgovina narkoticima nije jedini Slavnićev greh. U martu 1998. u beogradskom klubu "Četiri sobe" na Dorćolu pucao je u Olivera Jovanovića. Navodno, povod je bila svađa oko tadašnje Slavnićeve devojke, pevačice Ksenije Pajčin.

Od zadobijenih povreda Jovanović je preminuo 12 dana kasnije, a Mokin mezimac je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja na Novom Beogradu, gde se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.