BUGARIN I KRISTIJAN SU PRETUKLI ĆERTIĆA, A SADA SE POJAVILA I ONA: Otkrila POZADINU SVEGA, pa spomenula OPERACIJU
Foto: Ana Paunković, screenshot

SKANDAL

BUGARIN I KRISTIJAN SU PRETUKLI ĆERTIĆA, A SADA SE POJAVILA I ONA: Otkrila POZADINU SVEGA, pa spomenula OPERACIJU

Nismo je dugo videli, a sada se vratila jača nego ikad

Objavljeno:

Kristijan Golubović zajedno sa Emilom Kamenovim uhapšen je juče ispred velelepne vile u Šimanovcima, nakon što su obojica fizički nasrnuli na Uroša Ćertića.

Njih su, nakon diskvalifikacije iz Zadruge, sačekali pripadnici policije, odakle su ih direktno odvezli u stanicu kako bi dali izjave.

- Kristijan i Emil su dovedeni na razgovor u Policijsku stanicu Pećinci. Oni će biti zadržani određeno vreme kako bi bili saslušani o ovom napadu. Za sada zvanično nisu uhapšeni.

- Čeka se informacija u kojoj medicinskoj ustanovi je zbrinut Uroš Ćertić i koji je stepen povreda. Nakon toga će se tužilac izjasniti o kvalifikaciji dela - rekao je za Blic dobro obavešten izvor.

Uroš Ćertić
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Međutim, nisu samo oni u centru pažnje.Bivša zadrugarka Miljana Kulić se nakon medijske ilegale, po prvi put nakon operacije želuca i komplikacija, sinoć pojavila pred TV kamerama.

- Mogu i večeras da uđem, a da mi se stvari unesu sutra, pa do kraja. Da, borac sam, imam potrebu da se zahvalim produkciji. Prvi put sam u emisiji posle bolnice. Ne bi bilo tako da nije bilo Velikog šefa. Evo mene opet večeras sa vama - rekla je Miljana Kulić, pa priznala da zdravstveno još uvek nije sve kako bi trebalo da bude.

- Prvi dan kad sam bila u šok sobi, pušila sam, rekli su mi da su tako sa Jovankom Broz. Pitala sam posle da li smem elektronske, onda su mi dozvolili da pušim na terasi. 45 dana sam bila u bolnici, hvala lekarima, hvala svima. Toliko sam jake bolove imala, nisam mogla na Željkov rođendan. Rekli su mi da mi je pukla slezina na operaciji u Turskoj, da su je zakrpili tamo, a da mi nisu ni rekli. Da mogu vreme da vratim, nikad ne bih otišla na operaciju - nastavila je Kulićeva.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Ja se kajem svega što sam radila ranije, imala sam moralno posrnuće, to više sebi neću dozvoliti, da se upuštam u neke odnose ili gledam nekog drugačijim očima. Bebica je bio sa mnom i u dobru i u zlu. Retko gde se nađe takav muškarac - poručila je ona u emisiji "Narod pita".

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.