PINK ZVANIČNO SAOPŠTIO: Večeras u Zadrugu ULAZE Stanija, Marija Kulić, Taki, ali i DVE VELIKE ZVEZDE!
Foto: Printscreen

šok

PINK ZVANIČNO SAOPŠTIO: Večeras u Zadrugu ULAZE Stanija, Marija Kulić, Taki, ali i DVE VELIKE ZVEZDE!

Nedelja, rezervisana za ''Zadruga Specijal'', kao i uvek, oduševiće domaću javnost prvim gostima koji će otvoriti sezonu, a domaćin Dušica Jakovljević ugostiće neverovatne goste

Objavljeno:

Nova spektakulatna sezona Zadruge, šesta po redu, nedavno je počela a domaća javnost je oduševljena novim učesnicima koji su pravo osveženje. Bela kuća je ponovo puna, a takmičari su već došli do prvih sukoba, ogovaranja ali i prvih ljubavi i intimnih odnosa.

Nedelja, rezervisana za ''Zadruga Specijal'', kao i uvek, oduševiće domaću javnost prvim gostima koji će otvoriti sezonu, a domaćin Dušica Jakovljević ugostiće neverovatne goste, Staniju Dobrojević (bivša devojka Marka Markovića), Mariju Kulić, Radomira Takija Marinkovića (otac Maje Marinković), Kristinu Spalević (verenica Kristijana Golubovića) i Svetlanu Golubović (majka Jelene Golubović.)

1 / 13 Foto: Printscreen

Darko Tanasijević, biće i ovoga puta njihov kako oni kažu 'omiljeni psiholog', koji će porazgovarati sa takmičarima o prvim impresijama svog učešća, ali i svim dešavanjima u prvih nekoliko sati provedenih na velelepnom imanju. Oni će večeras otvoriti dušu i ostaviti srce na dlanu!

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.