DALILA DOŠLA U LIMUZINI NA SVOJ ROĐENDAN: Sa njom sve BOMBETINA DO BOMBETINE, a svi gledaju u OVOG MUŠKARCA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

iznenadila sve

DALILA DOŠLA U LIMUZINI NA SVOJ ROĐENDAN: Sa njom sve BOMBETINA DO BOMBETINE, a svi gledaju u OVOG MUŠKARCA! (FOTO)

Kako smo već pomenuli, Luks je samo jedna od zvanica njenih cimera iz Bele kuće, a pored njega pojavio se i Mateja Matijević u društvu svoje nove devojke Jovane Tomić

Objavljeno:

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 5", Dalila Dragojević, danas je priredila gala proslavu svog rođendana. Ekipa jednog portala nalazi se na licu mesta.

Bivši zadrugar Sale Luks pobrinuo se da sve prođe kako treba, te je ovom prilikom obezbedio slavljenici da se pojavi u skupocenoj limuzini.

Dragojevićka je pozirala za objektive , te se za ovu priliku odlučila na prelepu zlatnu haljinu, kao i za neutralnu šminku.

Kako smo već pomenuli, Luks je samo jedna od zvanica njenih cimera iz Bele kuće, a pored njega pojavio se i Mateja Matijević u društvu svoje nove devojke Jovane Tomić u koje su svi gledali.

1 / 3 Foto: Printscreen/Pink

Pored Mateje iz limuzine je iskoračila i Marijana Zonjić, Dalilina veoma bliska prijateljica, koja je za ovu priliku odlučila da obuče itekako provokativnu crnu haljinu.

Takođe, Nevena Savić bila je jedna od retkih zvanica na Dragojevićkinu proslavu, a ona je svojom promenom u izgledu, ostavila sve bez teksta.

Pored ovih bivših zadrugara, pojavile su se i njene prijateljice, te su svi zajedno ispozirali za fotoreportere i objektive našeg portala.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.