ZBOG OVOGA SU RASKINULI STEFAN I JOVANA: Pronašla je PORUKE, istina uvek ISPLIVA!
Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

ZBOG OVOGA SU RASKINULI STEFAN I JOVANA: Pronašla je PORUKE, istina uvek ISPLIVA!

Mnogi su ostali iznenađeni raskidom

Objavljeno: 08:17h

Sve je iznenadila vest da su Stefan Karić i misica Jovana Ljubisavljević raskinuli.

Iako su njih dvoje sami isticali kako u budućnosti žele brak i decu, došlo je do kraha jedne od najskladnijih rijaliti veza.

Stefan je sinoć gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita" i tom prilikom istakao kako ga je Jovanino ponašanje ugušilo, a onda je priznao da se dopisivao sa drugom devojkom, te da je Jovana pronašla poruke, nakon čega je njihova veza pukla.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Aleksandra Čolić

- Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom devojkom. Od toga je krenuo problem, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira - rekao je Stefan.

1 / 5 Foto: Espreso

- Jedostavmo me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš. Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu- rekao sad Stefan u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.