ŠPANSKA SERIJA NA JADRANSKOM PRIMORJU: Edo Fetić na moru sa BIVŠOM ŽENOM I LJUBAVNICOM, pa ovo je HIT! (FOTO)
Edo Fetić, Foto: Privatna arhiva

da ne poveruješ

ŠPANSKA SERIJA NA JADRANSKOM PRIMORJU: Edo Fetić na moru sa BIVŠOM ŽENOM I LJUBAVNICOM, pa ovo je HIT! (FOTO)

Iako je govorio da je na ljubavnu priču sa Draganom Mitar stavio tačku, ali ovaj put definitivno, priča se da bivši učesnik "Zadruge" Edis Edo Fetić ponovo "sedi na dve stolice".

Objavljeno:

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni "Zadruge", a oni su uhvaćeni zajedno, posle dužeg vremena.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

Edo je posle razvoda uvek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad dece, te da niko i ništa to neće promeniti. Da su zaista u korektnom odnosu dokazuju najnovije paparaco fotografije, nastale u Čanju u Crnoj Gori, u jednom restoranu.

Bivše supružnici uslikani su sa njihovom decom, tokom ručka, i sve je naizgled delovalo idilično, kao pre... Sve dok nismo čuli i za "drugu stranu medalje". Naime, kako dobro obavešteni izvor tvrdi za Pink.rs, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i devojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi!

Dragana je dole kod nas već oko nedelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz "Zadruge". Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Deca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namestio i natempirao, alal mu vera - priča za Pink.rs dobro obavešteni izvor iz Budve, koji je insistirao da mu ne otkrivamo ime.

Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smejali posle toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli - završava priču izvor.

Bonus video:

00:18

EDO FETIĆ GRLI BIVŠU RIJALITI LEPOTICU: Ženu je varao sa Draganom Mitar, a sad ga sa drugom smuvala ANA KORAĆ?!

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.