PRVO ZVANIČNO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ!
Foto: printscreen

šok

PRVO ZVANIČNO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ!

Naime, ona je odelila stori milice kemez koja je napisala da jedva čeka da se Miksi vrati puna života

Objavljeno:

Miljana Kulić, koja se već više od dve nedelje nalazi u bolnici, prvo u Nišu, a poslednjih sedam dana u Beogradu, oglasila se iz Kliničkog centra Srbije.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila video snimak koji je nastao tokom njenog učešća u ''Zadruzi'', što je oduševilo sve njene fanove, a i dalo im do znanja da se Miljana oporavlja i da joj se vraća pozitivno raspoloženje.

Naime, ona je odelila stori milice kemez koja je napisala da jedva čeka da se Miksi vrati puna života.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je pre nekoliko dana dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Nenada Macanovića Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Kako je jutros otkrila Marija, koja je gostovala u "Novom vikend jutru" sa Jovanom Jeremić, otkrila da se njena ćerka mnogo bolje oseća, da se uskoro planira da bude puštena kući.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.