VODITELJI ZADRUGE ZARATILI PRED POČETAK 6.SEZONE: Upravo je OBJAVIO BLAMANTI snimak Ivane Šopić, nastaće pravi RAT!
Foto: Printscreen/instagram/milicamitrovic

sve gori

VODITELJI ZADRUGE ZARATILI PRED POČETAK 6.SEZONE: Upravo je OBJAVIO BLAMANTI snimak Ivane Šopić, nastaće pravi RAT!

Da pecne Ivanu iskoristio je i glumac, još jedan voditelj Zadruge Dragan Marinković Maca, koji je okačio Ivanin klip i na njemu napisao "Šta je u glavu čoveka?"

Objavljeno:

Ivana Šopić jedna je od učesnica prethodnih sezona Zadruge koja se istakla svojim direktnošću i neposrednošću te je tako zapala za oko produkciji i postala voditeljka ovog formata u narednim godinama, a nedavno je objavljen spisak novih učesnika Zadruge.

Iako je bilo uočljivo da je Ivana nova u ovom poslu i da ima tremu, ona je sve veoma dobro hendlovala i snalazila se poput mnogo iskusnijih kolega. Ipak, lapsusi su sastavni deo voditeljkskog posla, a ovaj Ivanin je nasmejao celu Srbiju.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/sopicka_

Njoj se javio gledalac i pitao je da li zna ko je Sigmund Frojd, a ona je iz topa odgovorila da je čula "sigurna trojka" što je izazvalo smehotres svoih koji su pogledali isečak iz emisije.

Da pecne Ivanu iskoristio je i glumac, još jedan voditelj Zadruge Dragan Marinković Maca, koji je okačio ivanin klip i na njemu napisao "Šta je u glavi čoveka?"

S obzirom da Šopićku znamo kao impulsivnu i direktnu, očekuje se da će reagovati na macinu prozivku, ali svakako se nadamo da će izgladiti odnos do početka nove sezone u kojoj će morati da sarađuju kao voditelji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.