MIKI VIŠE NIJE U KUPINOVU! SA PORODICOM SE PRESELIO U DRUGI GRAD, POKREĆE SOPSTVENI BIZNIS: Evo kako živi pčelar!
Foto: Youtube

ovajdio se od rijalitija!

MIKI VIŠE NIJE U KUPINOVU! SA PORODICOM SE PRESELIO U DRUGI GRAD, POKREĆE SOPSTVENI BIZNIS: Evo kako živi pčelar!

Pčelar iz Kupinova kaže da je unazad 16 godina, tokom 11 rijalitija, mnogo novca prošlo kroz njegove ruke, a supruga i dete su ga naučili da bude odgovorniji sa troškovima

Objavljeno: 10:39h

Miki Đuričić posle izlaska iz “Zadruge 5” vreme sa porodicom provodi kod tate u Kupinovu, a uskoro planira da se sa suprugom i ćerkom preseli u Inđiju, gde žena ima kuću i stalni posao. Rijaliti zvezda je za “Blic” otkrio planove za budućnost, kako o porodici, tako i o biznisu koji planira da pokrene, a pored toga, istakao je da je za sva učešća u rijalitiju zaradio ogromnih pola miliona dinara! Novac više ne troši samo na sebe, dosta je odgovorniji, a za to su bile zaslužene njegova lepša polovina Angelina i mezimica Dunja.

– Posle prvog “Velikog brata” sam snimio dve reklama i uradio neke poslove gde sam uzeo 100.000 evra, pa sam radio kao menadžer, radio u sam u mnogim emisijama, imao sam velika primanja. Svuda sam davao otkaz, zasitim se svega. Nije mi novac toliko bitan ako se ne osećam dobro u tome. Unazad 16 godina jeste prošlo kroz moje ruke 500.000 evra, ali od svega zajedno što sam zarađivao, ne samo honorari od rijalitija - otkrio je Miki, koji se totalno promenio.

– Uveče ne izlazim. Nisam bio u Beogradu ne pamtim, odem do Zemuna. Nije me samo očinstvo promenilo, zavisilo je dosta i od supruge koja je imala dosta razumevanja, imamo iste hobije. Svako treba da se ženi iz svog kraja, taj način razmišljanja nam je sličan. Često mi kaže da je podsećam na njenog oca. Zbog deteta sam postao odgovorniji prema novcu i životu. Na sebe sam znao da trošim dosta, sada razmišljam o budućnosti – iskren je Đuričić i dodaje da će se uskoro preseliti.

– Mnogo volim Kupinovo, nažalost zbog deteta i porodice smo prešli u Inđiju. Supruga tamo ima kuću i radi u dve srednje škole i dete ide u vrtić tamo. Sutra će imati više mogućnosti. Najbolji drug i rođak iz mladosti mi je iz Inđije i živi jako blizu mene. Živeo sam 10 godina u Beogradu, 10 u Novom Sadu, dolazićemo ovde vikendom – rekao je Miki i dodao da nije učestvovao u kupovini kuće:

– Supruga je nasledila i pola isplatila od njenog novca. Nemam problem sa tim, zajedno živimo. Poenta je da mojoj porodici bude lepo. Nisam bio zagovornik porodičnog života i mislio sam da se neću ostvariti kao roditelj, sada mi jako prija taj život. Miki je nedavno za otkrio da će zajedno sa Stefanom Karićem snimati emisiju.

– Na Pinku će se emitovati putopis, nismo razmišljali o drugim opcijama. Prošle godine sam ušao da bih se odužio toj kući. Ne zaboravljam ko mi je pomogao kada sam bio na dnu. Željko je verovao u mene. Kada si popularan svi bi da ti budu prijatelji, a prijatelji se pokažu kada si na tom dnu – rekao je Miki, te se dotakao učesnika pete sezone, odnosno trougla Dejan - Dalila - Car.

Miki Đuričić
foto: Espreso

– Želim im puno sreće svima. Sa Carem sam bio dobar, sada se ne čujemo. Od svih njih mi je on najgotivniji. Ni protiv Dalile nemam ništa iako je pokvarena i odvratna. Glupava je, ali imala je malo ljudskosti. Car je delikvent, ali je drugar - započeo je Miki, te je detaljnije opisao Dejana.

– Dejana ne smatram nekim čovekom, mnogo je taktizirao. To su sve sitnice koje sam primetio. Ne mrzim ga, ali retko ko iz mog okruženja ima lepu reč za njega – zaključio je Miki.

Miki kaže da počinje da se bavi proizvodnjom organske hrane, te da će i kupiti posebnu vrstu svinja iz Slavonije i prodavati njeno meso.

– Radim sa prijateljem iz Progara na organskim proizvodima. Taj način uzgoja svinja je kao od pre 100 godina. Ne jedu koncentrat, ljudi se oduševe kada probaju. Planiram da se bavim tom hranom i iz Slavonije da uvezem fajfericu, čuvenu crnu slavonsku svinju, koja je u šumama. Kod nas ih nema. Ta svinja je dobra za suhomesnate proizvode. To meso će imati drugačiji ukus – objasnio nam je Miki, a na pitanje da li ponovo ulazi u rijaliti kaže:

- Zbog deteta sam ušao u rijaliti, možda uđem i u šesticu. Svake godine kažem nikada više i onda dođe primamljiva ponuda.

1 / 14 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Bonus video:

01:27

Miki Đuričić za Kurir: Ovo mi je najteži rijaliti jer sam bio razdvojen od porodice, bez obzira što nisam napravio ni jedan incident.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.