NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO ZAJEDNO, HITNO SE OGLASILA SANDRA REŠIĆ: Besna je, proučila je PREEMOTIVNE REČI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

skandal

NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO ZAJEDNO, HITNO SE OGLASILA SANDRA REŠIĆ: Besna je, proučila je PREEMOTIVNE REČI!

Društvene mreže su preplavile slike, a svi čekaju trenutak da Dalila pokaže njegovo lice

Objavljeno: 19:01h

Fanovi najgledanijeg rijalitija u regionu od sinoć bruje o mogućoj vezi Dalile Dragojević i Anđela Rankovića. Naime, bivša zadrugarka je krenula na put sa misterioznim muškarcem, koji ima sličnu odeću i sat kao Ranković.

1 / 5 Foto: Espreso

Društvene mreže su preplavile slike, a svi čekaju trenutak da Dalila pokaže njegovo lice. Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Sandru Rešić, Anđelovu bivšu devojku, kako bi pomogla da otkrijemo da li je ovo on.

Da, upravo mi je preplavljen inboks slikama i snimcima baš tim, od sata preko šortsa teksas, do palca na ruci, sve onako obeleženo bojama. I na kraju jedna od omiljenih pesama valjda njegovih, Relja izvodi ja mislim. Iskreno, ne znam šta da kažem, kuglu nemam, mogu samo da sumnjam, da pravo kažem - ne zanima me.

1 / 5 Foto: Printscreen

Ali ako jeste tačno, za nju nemam ništa da kažem, ona je slobodna devojka, može da radi sta hoće, a on, opet PONAVLJAM, AKO JE ISTINA, ne tvrdim, niti mogu znam, onda samo mogu da kažem iskoristio je moju emociju i to onako najniže, razočarana sam u sebe, što nisam verovala sopstvenim rečima. Verovala sam njemu. Ako je istina, onda sam ja zvanično lečila njegovu depresiju za njom. A onda, dragi moji, sam ja najveća budala na svetu, a njemu na dušu sve. Zloupotreba tuđih emocija kroz priču o divnom vaspitanju, dajte molim vas - rekla je Sandra.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.