DEČKO JOJ ZAMERA ŠTO SE SLIKA POLUGALA: Bivša zadrugarka već je zazakala svadbu!
Foto: Printscreen

šok

DEČKO JOJ ZAMERA ŠTO SE SLIKA POLUGALA: Bivša zadrugarka već je zazakala svadbu!

Uskoro će pred oltar

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Eleonora Miljković nedavno je zaprošena. Nju je zaprosio njen dugogodišnji dečko Čedo. Ona je za Espreso otkrila neke tajne iz svog ljubavnog života koje dosad javnost nije znala.

Čedo i ti ste imali kratak prekid u vezi, to je bio negde period kada si bila u "Zadruzi". Koliko ti je bilo teško u tom periodu da nisi zajedno sa dečkom koji je bio tvoja prva i najveća ljubav?

– Pa, naravno da mi je bilo teško, ali to nije bio naš prvi raskid, mi smo zajedno od 18. godine tako da imali smo dosta svađa, taj period dok smo odrastali i raskidali smo više puta.

Zašto si odlučila da se pomirite?

– Odlučila sam da se pomirim onog trenutka kad sam svatila da ja njega stvarno volim i da jednostavno koliko god da se posvađamo i budemo razdvojeni, uvek se vraćamo, koliko se on ogrešio o meni kroz ove godine toliko sam i ja o njega, nisu to lepe stvari, ali mislim da su negde normalni za ljudi koji su ušli tako mladi i nezreli u vezu. Mi smo zajedno od 2012. godine. Često objavljuješ snimke ili fotografije na kojima izgledaš izazovno. Je li ti dečko nekada zamerio zbog toga?

– Zna da mi zameri za slike, ali ako baš baš preteram, jer ja volim da se slikam izazovno, ali normalno, u nekim granicama normale, nije to ništa strašno, kao i svaki muškarac naravno da će mu smetati kad se negova devojka slika polugola.

Kako on reaguje kada ti sigurno razni manijaci pišu i kada maštaju o tebi i sigurno ti ko zna šta sve predlažu?

– Pa, iskreno ja te poruke uopšte i ne gledam, moj telefon mu je dostupan 24/7 kao i njegov meni tako da nema razlog da se smara sa nebitnim osobama, uvek moze se da vidi i čita-

Da li već maštaš o svojoj svadbi i kako zamišljaš svoje savršeno venčanje?

– Svadba je vec zakazana i mogu vam reći samo da će biti bajkovita i savršena, videćete o čemu pričam vrlo brzo.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.