ISPLIVAO SNIMAK SKROZ GOLE ALEKSANDRE NIKOLIĆ, ona se OGLASILA i svima zapušila usta!
Aleksandra Nikolić, Foto: Espreso

haos

ISPLIVAO SNIMAK SKROZ GOLE ALEKSANDRE NIKOLIĆ, ona se OGLASILA i svima zapušila usta!

Objasnila sve

Objavljeno:

U poslednjem intervjuu nekadašnja zadrugarka Aleksandra Nikolić je otkrila detalje predstojećeg venčanja sa pobednikom "Zadruge 5" Dejanom Dragojevićem.

- Maštam o intimnom venčanju sa Dejanom na Maldivima. I to na plaži! Mnogo mi se dopada ta destinacija, baš bi bilo romantično da se tamo venčamo - priča učesnica "Zadruge" i dodaje da planira da sa Dragojevićem što pre zasnuje porodicu:

- Što se mene tiče, odmah bih mogla da zatrudnim. Volela bih da Dejanu rodim četvoro dece jer su klinci najveće bogatstvo - rekla je ona, a onda otkrila kako joj pada razdvojenost od Dejana.

- Dejan se dogovorio s bratom Davidom da neko vreme provedu zajedno u Crnoj Gori. Ipak pet godina nisu bili u kontaktu. Ne smeta mi što je otputovao, najbitnije je da Deki izgladi odnos sa porodicom. Nas dvoje ćemo ići u avgustu u Egipat, a zatim u Crnu Goru. Znam da mu nedostajem, kao i on meni. Tužni smo kad nismo zajedno, jer se u rijalitiju nismo razdvajali - rekla je ona za Informer.

1 / 9 Foto: Instagram

Na komentare na društvenim mrežama da ju je Dejan već prve večeri na moru prevario sa nepoznatom devojkom u klubu, jer je navodno viđen u društvu nepoznate crnke, Aleks odgovara:

- Ne verujem u to! Ljudi svašta izmišljaju. Takve priče me pogode, jer sam ljubomorna, ali brzo se saberem. Plašim se da me Dejan ne prevari ili ne ostavi, ali u dubini duše smatram da se to neće desiti, jer se volimo.

Aleks kaže da je svesna da je Deki posle razvoda od Dalile Dragojević veoma poželjan muškarac za svaku ženu, ali da ga nikada ne proverava:

- Ne gledam mu telefon, pa ne znam da li mu žene pišu. On meni ne pokazuje svoj mobilni, ali ja njemu dajem da vidi sve što mi stigne. Posle "Zadruge" su mi se skoro svi bivši momci javili, ali odmah sam ih blokirala. Nijedan drugi muškarac me ne zanima!

Nikolićeva se osvrnula i na prvi intimni odnos sa Dragojevićem, koji je imala van kamera.

- Bilo nam je veoma čudno! Kao da se ponovo muvamo. Postidela sam se, a i njemu je bilo neprijatno. Ali već drugog dana je sve bilo kako treba, jer smo se opustili - priča Aleks, kojoj nije bilo svejedno kada je videla da internetom kruži snimak njenog i Dekijevog intimnog odnosa iz tuš-kabine u "Zadruzi":

- Sramota me je što taj snimak objavljen! Mada, i Kim Kardašijan je imala takav klip, pa evo gde je sad - rekla je za gore pomenuti list.

Starleta je rešila da izvadi silikone iz usana kako bi izgledala prirodnije.

- Ne činim to zbog Dejana, kao što neki misle, već zbog sebe. Takve usne su mi bile interesantne pre pet godina, ali sazrela sam i ne želim ih više. Deki je uticao na mene da promenim neke druge stvari. Nosim duže haljine, manje dekoltiranu garderobu... Želi od mene da napravi damu. Prihvatam njegove sugestije, jer sve što mi kaže za moje je dobro - iskrena je Aleks.

Bonus video:

00:06

Evo gde su otišli Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.