OTKRIVENA ISTINA O DALILINOM PREZIMENU: Svi ostali šokirani kada je SVE ISPLIVALO, čak je i Car ZAMUCAO!
Foto: youtube/printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

OTKRIVENA ISTINA O DALILINOM PREZIMENU: Svi ostali šokirani kada je SVE ISPLIVALO, čak je i Car ZAMUCAO!

Sve se otkrilo u emisji!

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, koja je supruga Dejana Dragojevića prevarila pred njegovim očima, pobesnela je kada ju je jedna gledateljka pitala zbog čega je zadržala prezime bivšeg muža.

Naime, jedna gledateljka pitala je Dalilu zašto je zadržala prezime Dragojević, ako nema poštoovanja prema toj porodici.

- Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate. Zadržaću to prezime, samo ću dodati svoje. Napravite peticiju da ga promenim, pa ću tada to uraditi. Ne zanimate me, gospođo. Znate li ko je još zadržao prezime Dragojević? E, pa... - rekla je Dalila aludirajući na Biljanu, Dejanovu majku.

Malo je reći da je gledateljka pobesnela, pa je u jednom trenutku izjavila da nema stida.

- Ona nema poštovanje, kada vidite njene obrve, jasno vam je o čemu se radi. Neka sam se ukanalio za sebe, ali što moram da budem povezivan sa njom, to je najgore. Taj rep ne mogu da odvežem od sebe - umeštao se Filip.

- Kako se raspričas sa svojom podrškom, koja mene loše komentariše. Kada njega neko kudi, napušta studio, želi na cigaru - rekla je Dalila.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja ću da odradim sve što treba, kada se završi sve ovo, idem u Crikvenicu kod svojih. Više me pored ovakvih nećete videti - kazao je Filip.

- Svi se kunu u nešto, znam da sam prekršio. Niko ne treba da skrnavi porodicu zbog nekog. Ja sam sto puta rekao u rijalitiju da se neću pomiriti sa njom. Ja sam joj rekao da joj ne verujem, neću devojku iz rijalitija, ona nije devojka za mene. Ja to pedaliram kad izađem. Mislite li da devojke iz rijalitija nemaju nikog, ne viđaju se sa nekim, nemojte to, nisu bile u manastiru - odgovorio je Car.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.