NAJNOVIJA VEST SAOPŠTENA: Desilo se Filipu Caru i Dalili!
Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

haos

NAJNOVIJA VEST SAOPŠTENA: Desilo se Filipu Caru i Dalili!

Da... Bilo je odlično, ali je kratko trajalo, tako da jedva čekam da što pre obavim sve što imam i da se vratim kući

Objavljeno:

Filip Car pristigao je iz rodne Crikvenice u Beograd, kako bi večeras zajedno sa svojom bivšom devojkom, Dalilom Dragojević, gostovao u emisiji "Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, a pred sam početak programa, kontroverzni učesnik "Zadruge" otvorio je dušu za kamere portala Pink.rs i otkrio kako se proveo u Hrvatskoj i šta je njegova porodica imala da kaže za njegovo učešće.

Sveže sa putovanja, kako je bilo kod kuće?

Da... Bilo je odlično, ali je kratko trajalo, tako da jedva čekam da što pre obavim sve što imam i da se vratim kući.

1 / 6 Foto: Espreso

Sve što je slatko, to je i kratko. Otkrij nam kako je prošao razgovor sa porodicom, sa sestrom, kako je beba? Nisi ga video do sada.

Znaš kako, kod kuće je sve dobro, prošlo je možda i blaže nego što sam očekivao. Ipak kad sam stigao, bilo je sve u redu, ali sam ozbiljno razgovarao i sa majkom i sa svima sa kojima je trebalo, neke odluke sam i sam doneo pre nego što sam došao kući... Uglavnom, nije se puno pričalo o rijalitiju i nekim prošlim stvarima, već o sadašnjim i budućim, tako da uglavnom je prošlo super, onako kako treba.

Šta su imali da kažu za Dalilu Dragojević, s kojom si do skoro bio u vezi?

Već sam znao da se ne slažu sa tim odnosom, videli su i ispratili kako je sve to izgledalo u "Zadruzi"... Jednostavno, smataju da nas dvoje ne bi trebalo da budemo zajedno, kao što i ja sam tako smatram, a verujem i ona. Porodica mi je samo potvrdila moje mišljenje što sam već i sam znao i hteo, a to je da okončam taj odnos.

Deset meseci si živeo s njom. Bilo je svađa, trzavica, ali i velike ljubavi. Da li ti je falila sad nakon što si izašao iz zatvorenog prostora? Da li ti nedostaju vaši razgovor, makar i prijateljski?

Biću iskren. Ja sam se dosta vezao za nju tokom boravka u "Zadruzi", ali jednostavko kad sam izašao napolje i kad sam video mnoge stvari i kako naš odnos teče i u kom smeru ide, smatram da ni meni ni njoj to nije potrebno. Sad da mi neko posebno fali, nisam ni stigao da razmišljam o tome, jer sam sa porodicom koje sam se toliko zaželeo, kao i svojih prijatelja koje nisam video dve godine, tako da jednostavno nisam imao ni vremena da razmišljam ni o njoj, ni o nikome vezano za rijaliti. Nedotajala mi je jedino moja porodica, sad sam došao u Beograd, ali jedva čekam da se vratim u Crikvenicu.

Kada se vraćaš?

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Vraćam se za par dana. Pored emisije, imam još nekih obaveza po Beogradu, ali mislim da bi trebalo uskoro da se vratim nazad. Ostaću ovde nekih četiri-pet dana, želim što više da provedem vremena kod kuće.

Za nekoliko minuta se susrećeš s Dalilom u emisiji. Imaš li tremu, neki strah, da li će se probuditi zver u tebi, za koju znamo da postoji, ili ćeš biti miran? Bio si kod kuće, sad si odmoran.

Umoran sam od puta, jako sam malo spavao, ali me i dalje drži uzbuđenje zbog odlaska kući. Nemam tremu od viđanja s njom, stvarno ne. Više imam tremu od tih poziva u "Narod pita" što ljudi zovu i postavljaju pitanja, od tih kamera koje nisu kao kod nas što su bile na imanju u Beloj kući, ali od našeg susreta nemam tremu.

Da li će ti biti drago kada je budeš ugledao? Budi iskren.

Pa, i ne razmišljam o tome. Doneo sam konačnu odluku, nema šta da mi bude drago... Meni je drago da je ona dobro, da je živa, zdrava, nadam se da jeste, nismo se nijednom čuli, niti se imamo na bilo kojoj društvenoj mreži. Nadam se da je dobro, želim joj sve najbolje, a sad, da li sam nešto srećan ili nisam što je vidim, baš i ne... Radije bih volelo kad bih mogao da izbegnem susret i sa njom i sa bilo kim iz tog sveta, da ne moram da budem deo svega toga, ali eto, deo sam "Zadruge", moram da ispoštujem - zaključuje Filip Car.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.