DUŠICA MUKU MUČI SA PROVIDNOM HALJINOM! DEKOLTE NIKAD VEĆI: Voditeljka ŠOKIRALA izdanjem! (FOTO)
Foto: Espreso

espreso saznaje

DUŠICA MUKU MUČI SA PROVIDNOM HALJINOM! DEKOLTE NIKAD VEĆI: Voditeljka ŠOKIRALA izdanjem! (FOTO)

Pratite iz minuta u minut superfinale pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, a i šire!

Objavljeno: 22:07h

Ove večeri, nakon 10 meseci, saznaćemo ko je pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga".

Dešavanja sa velelepnog imanja u Šimanovcima uživo možete pratiti na programima TV Pink, putem platforme Klik TV, kao i na portalu Pink.rs.

Zadruga
foto: Printscreen

U trci za glavnu nagradu ostalo je 16 superfinalista i to Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić, Dejan Dragojević , Dalila Dragojević, Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić, Sandra Rešić, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović, MC Aleks, Nikola Grujić, Lazar Čolić Zola, Anđelo Ranković, Filip Car, Lepi Mića i Stefan Karić, a neko od njih će na kraju večeri biti proglašen pobednikom četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Dušica Jakovljević, sumirala je utiske o petoj sezoni, pa priznala da je pred sam početak programa na televiziji Pink doživela mali peh.

- Evo me, pa da, poslednje pripreme za superfinale "Zadruge 5". Sigurna sam da će tek doći do izliva emocija i do raznih situacija, kao i promene u životima zadrugara kada krene emisija "Narod pita". Večeras sam previše uzbuđena, jer mi se mnogo dopada koliko smo večeras sve sredili i uklopili da bude kako treba! Počeviši od haljine, cipela, frizure, šminke... Sve mi je potaman, ne smem ni da kažem bilo šta da drugo, mada sam se danas posekla, ali mislim da je sve što je moglo da se desi loše, desilo se. Imamo dobru energiju, sigurna sam da večeras postavljamo nove rekorde kada je reč o televizijskim programima u regionu - rekla je ushićeno Dušica.

Dušica Jakovljević iznenadila je sve prisutne svojim stajlingom:

1 / 3 Foto: Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.