ONI SU SUPERFINALISTI ZADRUGE 5: Evo ko se sve BORI ZA 50.000 EVRA, OVO SU GLAVNI FAVORITI!
Foto: Wikipedia, Printscreen

superfinalisti

ONI SU SUPERFINALISTI ZADRUGE 5: Evo ko se sve BORI ZA 50.000 EVRA, OVO SU GLAVNI FAVORITI!

Veliki šef je nakon emisije "Finalna izbacivanja" poslao pismo zadrugarima.

Objavljeno:

Sinoć su "Zadrugu" napustili, Milana Šarac, Sanja Grujić i Marko Đedović. U Beloj kući se trenutno nalazi 16 takmičara, koji će se večeras boriti za glavnu nagradu u velikom superfinalu.

Takmičari koji su ušli u superfinale su Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić, Anđelo Ranković, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car, Jovana Tomić Matora, Lazar Čolić Zola, Lepi Mića, MC Aleks, Mensur Ajdarpašić, Miki Đuričić, Milica Veselinović, Nikola Grujić, Sandra Rešić i Stefan Karić.

Veliki šef je nakon emisije "Finalna izbacivanja" poslao pismo zadrugarima, kako bi ih obavestio da su superfinalisti. Pismo je pročitao Filip Car. A uz pismo je stigao i šampanjac.

- Dragi zadrugari, ostalo je vas 16. 16 zadrugara za koje su gledaoci odlučili da treba da ostanu do samog kraja. Čestitamo, svi ste postali superfinalisti, želimo vam mnogo sreće u superfinalu - pročitao je Car.

Podsetimo, za sada, po mišljenju mnogih gledalaca, glavni favoriti za pobedu je neko iz poznatog tria: Dalila Dragojević, Filip Car i Dejan Dragojević.

Zadruga, Zadruga 5
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.