NEĆE IM BITI DOBRO! Espreso saznaje: Ovi zadrugari imaju najviše novčanih kazni!
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

otkrivamo!

NEĆE IM BITI DOBRO! Espreso saznaje: Ovi zadrugari imaju najviše novčanih kazni!

Ko će imati za stan, za auto ili za letovanje?

Objavljeno:

Finalisti "Zadruge 5" već uveliko prave planove šta će posle rijalitija. Neki žele da iznajme stan i da žive u Beogradu, neki čak planiraju da kupe stan u prestonici, a neki planiraju da zarađeni novac od rijalitija potroše na letovanje.

Međutim, kako Espreso saznaje, za neke je pitanje da li će imati na računu dovoljno para i za autobusku kartu za povratak kući.

Oni koji su pravili najviše haosa u "Zadruzi 5", oni koji važe za favorite i koji su privlačili najviše pažnje su zapravo na spisku onih zadrugara koji imaju najviše kazni, odnosno najveći broj oduzetih nedeljnih honorara.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako Espreso saznaje, među zadrugarima koji su u vrhu na ovoj neslavnoj listi su Aleksandra Nikolić, Filip Car, Dejan Dragojević, Milica Veselinović, Dalila Dragojević, Milana Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja.

Da podsetimo da je veliko superfinale "Zadruge 5" u nedelju. Očekuje se da pobednika saznamo u ponedeljak u zoru, a među glavnim favoritima za pobedu su Dejan Dragojević, Miki Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić.

Bonus video:

03:05

NAKON PRIČA DA JE DALILA PRODALA KUĆU I PARE DALA CARU OGLASIO SE DEJANOV PRIJATELJ! Otkrio da mu je Dragojević SAMO JEDNO REKAO

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.