VREME JE DA SE OTKRIJE ISTINA:Veliki šef uslovio Dejana i Dalilu da sve ISPRIČAJU, upravo iznose svaki DETALJ PLANA
Foto: Printscreen

KAKAV ŠOK

VREME JE DA SE OTKRIJE ISTINA:Veliki šef uslovio Dejana i Dalilu da sve ISPRIČAJU, upravo iznose svaki DETALJ PLANA

Kako ste? - pitao je Darko

Objavljeno: 22:57h

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević otvorio je veče, a prvo pitanje imao je za Dalilu i Dejana Dragojevića.

Kako ste? - pitao je Darko.

Dobro sam, pravo da ti kažem. Malo mi je teret na grudima, ali biće dobro. Uspomene, slike ljudi koje nisam dugo video, razmišljam o tome danima. Slika i prilika svega što sam propustio, trudio da izbegavam, sve sam to video u par minuta. Kada pričam o uspomenama, baziram se na sebi, na onome što se desilo pre nego što sam stupio u brak - rekao je Dejan.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Dobar deo je bio posvećen tvom bračnom životu - dodao je Tanasijević.

Ja to izbegavam, to nije nešto što me muči, to je završeno ovde, viđeno i presečeno. A nešto za čim žudim i žalim mi je ostalo u Veterniku. Više se baziram na tome. Kada pričam, pričama isključivo o tome - nastavio je Dragojević.

Dalila, da li se tebi čini da si ti emotivnije reagovala na bračne trenutke nego on i zašto je to tako? - pitao je Darko.

Ja nisam emotivno reagovala na njegove uspomene, nego isključivo na svoje ponašanje prema njemu. Nisam sebe prepoznala u tim trenucima, to mi je najteže palo. Kao i na sliku iz bolnice - istakla je Dalila.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Rasplakala si se kada si govorila o svom ponašanju prema Dejanu. Kakva si sebi bila na snimcima prema Dejanu? - pitao je Darko.

Odvratna, bezobrazna, bahata, neiskrena, lažljiva, odbojna, sve negativno što može da poseduje osoba. Verujem da sam bila odvratnija i arogantnija na drugim snimcima. Zapitala sam se ako sam bila takva, kakva sam bila na ostalim snimcima, kada je počela da se dešava ljubav sa FIlipom. Pokušavala sam da budem što odvratnija prema Dejanu. Mislila sam da ću se tako više dodvoriti Filipu, nije me zanimalo kako se Dejan oseća - odgovorila je Dragojevićka.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.