ZADRUGARKA ZAVRŠILA HITNO NA SUDU: Ovaj SKANDAL ima mesecima da bude GLAVNA TEMA!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

kakav šok

ZADRUGARKA ZAVRŠILA HITNO NA SUDU: Ovaj SKANDAL ima mesecima da bude GLAVNA TEMA!

Sandra Čaprić je tokom učešća u najgledanijem šou programu na Balkanu imala sukob sa Deniz Dejm koji je iz dana u dan rastao sve više i više

Objavljeno: 18:13h

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić, otkad je napustila Belu kuću odlučila je da pokaže svoje pravo lice i žestoko udari na svakoga ko joj je stao na žulj, dok je boravila u "Zadruzi".

Pevačica je povela mnogobrojne ratove, a jedan od žešćih još uvek traje, a to je sa atraktivnom Majom Marinković koja joj nikada nije ostala dužna.

1 / 4 Foto: Espreso

Sandra Čaprić je tokom učešća u najgledanijem šou programu na Balkanu imala sukob sa Deniz Dejm koji je iz dana u dan rastao sve više i više, a sada je u jednom emisiji na TV Pink rekla da će kontroverzna slovenka "propevati" na sudu.

Deniz se oglasila za domaće medije kako bi rekla da li joj je stigla tužba od Čaprićeve i šta ona sada misli o svojoj bivšoj cimerki.

- Mislim, da niko nije baŠ dobro slušao šta je govorila - svi smo gledali u novo nastali podbradak i hubris kao da je došla sa svirke sa Darkom Lazićem. Možda je sa onim klizanjem kad je nasrnula na mene udarila nesto u glavi? Pouka priče: nemojte da skačete na velike ljude jer čete nisko i pasti - izjavila je Deniz Dejm.

1 / 5 Foto: Prinstcreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.