"MARKO JE OZBILJAN BOLESNIK I ŠLJAM, DOBIĆE TUŽBU!" Utučena Viki zamalo da odustane od abortusa!
Viktorija Viki Mitrović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

slom

"MARKO JE OZBILJAN BOLESNIK I ŠLJAM, DOBIĆE TUŽBU!" Utučena Viki zamalo da odustane od abortusa!

Viki jedva došla sebi

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Viktorija Viki Mitrović otkrila je kako se oseća nakon što je abortirala.

Ona otkako se vratila u "Zadrugu" ne može da dođe sebi.

- Jako mi je loše, nisam znala da to ovako funkcioniše, ali biće bolje kroz par dana. Osećam se prazno - rekla je Viki.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li je istina da si želela da odustaneš u jednom momentu? - pitao je voditelj.

- Iskreno, kada sam ustala iz kolica, pomislila sam:"Ja ne mogu ovo", ali već sam dobila tabletu i bilo je kasno... - odgovorila je.

- Marko Osmakčić, čak i u ovom trenutku tvrdi da Viktorija nije ni bila trudna, u momentu abortusa, postavljao je katastofalne video snimke Viki... - napomenuo je voditelj.

- Dečko nije normalan... Ako nisam bila trudna čemu izlazak iz rijalitija, čemu ceo haos, čemu lažiranje smrti... Ja imam rezultate krvi, bete, sve ima u produkciji. Ja nisam neko ko bi lažirao ovako nešto... - odgovorila je Viktorija.

- Kukavicama je mesto u rupi. Nema potrebe da se sve prebacuje na mene. Donela sam najbolju odluku u svom životu. Slobodno može da slavi... Dečko je ozbiljan bolesnik... Šta da se očekuje od monstruma, najniže udara... Dečko, prekini sa svime, jer sve što kažeš... Dobićeš tužbu! Sve će da mi plati, neću mu ostati dužna, on je najveći šljam - govorila je.

- Zajedno smo napravili to dete. Ja imam svoje u glavi šta ću da radim, kako ću da radim. Dečko je mislio da je prešao igricu, misli da mu je top. Njegovi problemi tek sad kreću. Nije prošao nimalo lagano, neka uživa još koji dan, pa ćemo se videti gde treba. Ja nikome ne ostajem dužna. Stići će ga Božija pravda. Ja krećem od sad da gledam sebe, da se vratim u normalu. Uzdizao je Cara, bio ljubomoran na njega zbog priča, on pokušao, ali mu nije uspelo. Ne želim čak ni da ga vređam, jer tako vređam i sebe. Meni je najveća uvreda što sam bila sa takvom osobom i što mi je takva osoba napravila dete. Neka bude u medijima dok sam ja ovde, ja mu neću odgovarati kad izađem odavde, neka radi šta hoće. Mene je blam da imam ikakve veze sa njim, to je i deo ove odluke, da nemam ništa sa njim. Mene za života ne zanima - poručila je Viki.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.