NEĆETE VEROVATI ZA ŠTA PROGANJAJU SANDRU REŠIĆ: Vlasnik kluba iz Nemačke je RASKRINKAO, ovo je SRAMOTNO!
Foto: Youtube

ŠOK

NEĆETE VEROVATI ZA ŠTA PROGANJAJU SANDRU REŠIĆ: Vlasnik kluba iz Nemačke je RASKRINKAO, ovo je SRAMOTNO!

"Došao je konobar pred kraj večeri i rekao mi kako su devojke otišle i nisu platile račun."

Objavljeno:

Sandra Rešić i dalje u rijalitiju vodi tuđe bitke, a jedan vlasnik poznatog kluba iz Nemačke tvrdi da mu je pevačica navodno maznula 800 evra!

Kako prenosi Star, ona je došla u njegov klub pre tri godine sa dve drugarice kako bi slušala Mileta Kitića koji je tamo nastupao, i na kraju večeri se samo pokupila i izašla, a račun nije platila.

"Neću ja da propadnem sigurno za 800 evra, ali mi je muka da slušam nju tamo u rijalitiju kako je ona pod konac, poštena, a ovamo nije platila račun. Ona je pre tri godine pevala na nekoj proslavi ovde u Dizeldorfu i kako je valjda ranije završila došla je u klub gde je nastupao Mile Kitić. Mi naplaćujemo ulaznice i ja često stojim sa obezbeđenjem na vratima kako bih ispratio sve. Pošto je došla sa dve drugarice kada je Mile uveliko krenuo sa nastupom, ja sam je prepoznao i rekao da nema potrebe da plate ulaznice, da ja častim. Zahvalila se i ušle su unutra, našao sam im čak i lepo mesto. Ne znam šta su pile to veče ne mogu da se setim, ali znam da je račun bio 800 evra, malo preko možda", priča nam gazda kluba i dodaje: "Došao je konobar pred kraj večeri i rekao mi kako su devojke otišle i nisu platile račun. Bio sam baš besan! Prvo je izašla Sandra, a nakon nekoliko minuta i njene drugarice. Valjda je mislila da ako sam častio ulaz častim i ceh. Našao sam njen broj i pustio joj poruku da je dužna 800 evra, tačnije da je dužna 820 evra, ali da ću je tih 20 častiti. Dobio sam odgovor od nje da se izvinjava i da je mislila da je drugarica platila račun, te da će mi u roku od dva dana izmiriti dug i da će poslati druga koji tu živi da plati. Nakon te poruke me je blokirala", ispričao je gazda kluba.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

09:34

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Sandra REŠIĆ otkrila šta se sve dešavalo u KARANTINU, jedna devojka napravila HAOS

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.