MARKO OSMAKČIĆ DANAS SAHRANJUJE OCA: Poznati DETALJI zbog kojih vam danima NEĆE BITI DOBRO!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

PREVELIKA TUGA

MARKO OSMAKČIĆ DANAS SAHRANJUJE OCA: Poznati DETALJI zbog kojih vam danima NEĆE BITI DOBRO!

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće, Marku Osmakčiću je preminuo otac

Objavljeno:

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'' obeležile su ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Ono što je dodatno zabezeknulo sve, jeste činjenica da je Viki ostala u drugom stanju. Ova vest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće, Marku Osmakčiću je preminuo otac. Ovaj rijaliti učesnik hitno je napustio "Zadrugu" kako bi u teškim trenucima bio sa svojim najbližima, a oca Franja Osmakčića ispratio na večni počinak.

Podsetimo, spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić premine u pedeset osmoj godini života. Ova vest odjeknula je kao bomba, a fanovi rijalitija neprestano komentarišu ovu igru sudbine porodice Osmakčić.

Ispraćaj Markovog oca Franja na večni počinak zakazan je za danas, 13. jun, sa početkom u 16 časova na mesnom groblju u Laništima.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.