ZADRUGAR SAV U PODLIVIMA, JEZIV PRIZOR! POSLE REANIMACIJE USLEDILA HITNA OPERACIJA: Otkriveno u kakvom je stanju!
Foto: Profimedia

nezgoda

ZADRUGAR SAV U PODLIVIMA, JEZIV PRIZOR! POSLE REANIMACIJE USLEDILA HITNA OPERACIJA: Otkriveno u kakvom je stanju!

Nekadašnji zadrugar Stefan Mihić je doživeo nezgodu.

Objavljeno:

Nekadašnji zadrugar Stefan Mihić je doživeo nezgodu.

Naime, mnogi su prvobitno zapazili da Stefan bezmalo dve nedelje nije bio aktivan na društvenim mrežama, a sada se prvi put oglasio i otkrio šta mu se dogodilo.

Stefan Mihić
foto: Instagram printscreen/stefanmihicofficial

- Prvo da se izvinim svima kojima nisam bio u mogućnosti da odgovorim više od deset dana. Imao sam nezgodu. Nije mi bilo lako, ali sam se oporavio zahvaljujući brzoj reakciji doktora i medicinskog osoblja Maksiofacijalne bolnice u Beogradu gde sam imao nekoliko operativnih zahvata, kao i Urgentnog centra Beograd - poručio je Mihić.

- Dosta poruka dobijam. Nisam hteo da kačim slike posle nezgode jer prizor nije bio dobar nikako. Bio sam na reanimaciji pa operaciji. Ovako da se javim i zahvalim svima na pitanjima. Ako nekome ne odgovorim, odgovoriću kad budem mogao. Ožiljci će proći. Idemo dalje - dodao je nekadašnji zadrugar.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/stefanmihicofficial

Osim toga, Stefan je objavio čitav niz fotografija na kojima je moguće videti flastere izlepljene po njegovom licu, kao i podlive ispod oka.

Podsetimo, Mihić je nedavno diskvalifikovan iz rijaliti šou-programa "Zadruga", nakon čega je najavio tužbu protiv članova obezbeđenja ovog TV formata zbog toga što su, prema njegovim tvrdnjama, navodno oni prvi napali njega.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.