OVOJ ŽENI NIJE DOBRA NIJEDNA SNAJKA: Nakon što je PLJUVALA DALILU sad OPLELA po Aleksandri, rekla SVE OVO!
Biljana Dragojević, Foto: Milen Vesović

haos

OVOJ ŽENI NIJE DOBRA NIJEDNA SNAJKA: Nakon što je PLJUVALA DALILU sad OPLELA po Aleksandri, rekla SVE OVO!

Nakon drame, Dragojević se preselio da spava u Pab, a povodom čitave situacije između Dejana i Aleksandre za medije oglasila se njegova majka Biljana Dragojević

Objavljeno:

Nakon gostovanja u najgledanijoj emisiji ''Amidži Šou'' pred milionskim auditorijumom televizije Pink, kontroverzni rijaliti par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks se ne smiruje.

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Naime, od utorka večeri između njih vlada prava drama, a nakon žurke usledile su žestoke svađe, krš i lom. Taman kad se učinilo da se situacija malo smirila, Aleksandra se pokačila sa bivšim dečkom Filipom Carem nakon čega je Dejan doživeo pomračenje i lomio sve pred sobom za crnim stolom.

Nakon drame, Dragojević se preselio da spava u Pab, a povodom čitave situacije između Dejana i Aleksandre za medije oglasila se njegova majka Biljana Dragojević koja je iskreno prokomentarisala buduću snajku:

1 / 6 Foto: twitter/printscreen

Neću mnogo komentarisati, samo toliko da je ovo odvratno i užasno gledati i slušati. Ovde ima svega osim ljubavi. Ne odvratno, nego ogavno ponašanje jedne devojke. Nezrelo, nevaspitano, nekulturno i neartikulisano - zaključila je Biljana Dragojević kratko za Pink.rs.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso portal se ograđuje od teksta, izvor svake reči je Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.