SUTRA JE SVADBA GODINE, A SADA SU OTKRIVENI SVI DETALJI: Evo šta će tačno desiti Dejanu, Alex, Dalili i Caru!
Zadruga, Foto: Printscreen/PINK

šok

SUTRA JE SVADBA GODINE, A SADA SU OTKRIVENI SVI DETALJI: Evo šta će tačno desiti Dejanu, Alex, Dalili i Caru!

U ''Premijera Vikend specijalu'' ove nedelje moći ćete da gledate uživo i svadbu godine na velelepnom imanju u Šimanovcima, posle koje ništa neće biti isto

Objavljeno:

Kao i svake nedelje, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova milionski auditorijum televizije Pink ima priliku da prati najuzbudljiviju emisiju o poznatima, "Premijera- Vikend specijal".

Voditeljski duo koji čine Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće vas i provesti vas kroz najvažnija dešavanja iz života poznatih, dok će Nemanja Vujičić biti zadužen za iskrene ispovesti i obilazak najudarnijih lokacija u gradu sa najaktuelnijim ličnostima.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/ZADRUGA

U ''Premijera Vikend specijalu'' ove nedelje moći ćete da gledate uživo i svadbu godine na velelepnom imanju u Šimanovcima, posle koje ništa neće biti isto.

Naime, u nedelju će se u ''Zadruzi 5'' venčati Dalila Dragojević i Filip Car, kao i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks, a milionski auditorijum televizije Pink će moći uživo u okviru ''Premijera Vikend specijala'' da isprati sve pikanterije i najinteresantnije momente sa svadbe godine.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.