NAĐU ERIĆ OBOŽAVA ČITAV BALKAN, A CELA SRBIJA NAVIJA ZA NJENU POBEDU: Sada otkriveno gde ŽIVI, isplivale FOTKE!
Nađa Erić, Foto: Printscreen/jutjub

otkriveno

NAĐU ERIĆ OBOŽAVA ČITAV BALKAN, A CELA SRBIJA NAVIJA ZA NJENU POBEDU: Sada otkriveno gde ŽIVI, isplivale FOTKE!

Nakon smrti majke, koja je preminula deset dana nakon porođaja Erićeva je u neku ruku ostala i bez oca

Objavljeno:

Ušuškana nekretnina u srcu prestonice, u kojoj glavnu reč imaju dva psa i sedam mačaka, dom je fizioterapeutkinje, bejbisiterke i trenutno najomiljenije učesnice rijaliti programa "Survivor" Nađe Erić.

U samački život Nađa je uplovila nakon što joj se otac po treći put oženio, što je u tom momentu, s obzirom na tešku porodičnu situaciju, smatrala jedinom ispravnom odlukom.

1 / 3 Foto: Printscreen/jutjub

Ona se, naime, nikako nije slagala sa novom maćehom, dok ni od oca nije imala podršku, stoga je odlučila da napusti dom i nadalje nastavi sama da brine o sebi. Što joj za sada dobro ide i nije novost u njenom životu.

Nakon smrti majke, koja je preminula deset dana nakon porođaja Erićeva je u neku ruku ostala i bez oca. Budući da nije znao kako da je odgaja dao ju je na čuvanje baki i tetki, koje su od nje napravile to što ona danas jeste - dobru devojku, ponosnog borca i optimistu.

U nekom momentu Nađa je počela ponovo da živi sa ocem, ali novi problemi u njihovom odnosu nastajali su kada bi on u kuću doveo novu ženu. Ni sa jednom od njih nije se slagala, a netrpeljivost prema poslednjoj dovela je do toga da sa ocem zauvek raskrsti.

Po napuštanju porodičnog doma uselila se u moderno uređen stan, koji je prilagodila svojim afinitetima. Kuhinja je u svetlim bojama u kombinaciji sa braon stolicama, dok slične nijanse preovlađuju i u dnevnom boravku. Spavaća soba, s druge strane, u sivo-rozem je maniru. Kućni ljubimci imaju svoj poseban kutak, koji je Nađa sa puno pažnje takođe dekorisala, te verujemo da jedva čeka da im se vrati i ponovo ih poljubi i pomazi.

1 / 4 Foto: Printscreen/jutjub

Dom Nađe Erić i njeni slatki članovi zasigurno su sve vreme u mislima učesnice Survivora. Tu će verujemo po povratku iz Dominikanske republike ona ugostiti nadraže prijatelja i sa njima sumirati takmičenje.

Bonus video:

02:21

HITNO! STIŽE BEBA? Rijaliti igračica odmah uradila test na TRUDNOĆU: Svi povikali od SREĆE!

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.