U ZADRUZI SE DEŠAVA OBRT, SVADBA KOJA ĆE SE DESITI OTKRIVA ISTINU: Dalila pozira u VENČANICI, a mladoženja je DEJAN
Zadruga, Foto: Marina Lopičić

au

U ZADRUZI SE DEŠAVA OBRT, SVADBA KOJA ĆE SE DESITI OTKRIVA ISTINU: Dalila pozira u VENČANICI, a mladoženja je DEJAN

Danas su u frizerskom salonu budeći mladenci isprobavali svoje odevne kombinacije sa gala svadbu koja će se održati u nedelju

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić nakon probe venčanice za svadbu koja će biti u nedelju, trebala je da pozove Dejana Dragojevića, ali ona nije želela da komunicira sa njim. Nikolićeva se obratila Franu Pujasu, kako bi mu on preneo da ode u salon.

Dejan je otišao u salon i isprobao odelo u kom će oženiti Aleks, a po svemu sudeći jako mu se dopalo kako mu stoji. Da li će se on i Aleksandra pomiriti do nedelje ili će pred oltar stati posvađani, ostaje da vidimo.

1 / 5 Foto: Printscreen ZADRUGA

Danas su u frizerskom salonu budeći mladenci isprobavali svoje odevne kombinacije sa gala svadbu koja će se održati u nedelju. Nakon što su Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić isprobale venčanice, a Dejan Dragojević odelo, na red je došao i Filip Car.

On je svoju probu poprilično brzo završio, a po svemu sudeći Filip je nikad spremniji da ponovo stane na ludi kamen i oženi svoju veliki ljubav, Dalilu.

1 / 4 Foto: Printscreen Zadruga

Komentari fanova Zadruge ispod video snimka gde Filip Car proba odelo su urnebesni. Mnogi komentarišu da će zadrugaru popucati dugmići i da mu je odelo veoma neskladno i da on pod hitno mora da smrša jer je preterao.

Priča se da će ova svadba napraviti potpunu pometnju u rijalitiju, te da će se u nedelju konačno otkriti prava istina.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.