AU, OSTAO U NEVERICI! Huso Mujić SAZNAO da je Dalila ABORTIRALA U 17. GODINI: Njegova reakcija ŠOKIRALA SVE, HAOS!
Foto: ZORANA JEVTIĆ, PRITNSCREEN/PINK

ŠOK SAZNANJE

AU, OSTAO U NEVERICI! Huso Mujić SAZNAO da je Dalila ABORTIRALA U 17. GODINI: Njegova reakcija ŠOKIRALA SVE, HAOS!

- Ja sam radio dole, ona bila u gradu, dolazila kod mene za vikend, tako smo se viđali tada.

Objavljeno:

Dalila Dragojević u svojoj ispovesti priznala je da je sa 17 godina prekinula trudnoću, a njen otac Huso Mujić za to je saznao tokom ćerkine ispovesti.

Huso je istakao da tada Dalila nije bila kod njega u periodu kada je imala kiretažu i da je za to saznao preko televzije.

1 / 6 Foto: Printscreen Premijera

- Nisam znao za to, evo sad prvi put čujem od vas. Tad ona nije ni bila kod mene... Prvi put ovo čujem, od vas čujem da je abortirala. Ne znam ja, ja sam radio dole, ona bila u gradu, dolazila kod mene za vikend, tako smo se viđali tada. Kako da mi ne bude čudno, da saznam preko televizije da mi je ćerka bila trudna? Ja nisam to znao, verovatno je znala Emina, njena majka - rekao je Huso.

Huso je progovorio i o njegovoj ćerki, koju ima sa svojom prvom ljubavi, a koju je, prema njegovoj priči, vaša tadašnja supruga Emina odvela u dom, a posle je želela da je uzme iz hraniteljske porodice.

- Ne znam šta da vam kažem, to je bilo... Ja nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete... Bili su socijalni radnici tu. Ja sam to dete uzeo, na mene je upisano dete... Izvadio sam pasoš i odveo dete u Austriju, pošto joj je majka umrla na porođaju, majka tog deteta, to je bilo par dana pred Novu godinu 1989. godine. Te neke gluposti sad iznose, i više nego što bi trebalo - rekao je Huso.

Dalila Dragojević
foto: PRINTSCREEN/ZADRUGA

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.