FILIP CAR PRIZNAO DA JE BOLESTAN: Dalila krenula da PLAČE, Anđelo BESNI!
Filip Car, Foto: Printscreen Premijera

auuu

FILIP CAR PRIZNAO DA JE BOLESTAN: Dalila krenula da PLAČE, Anđelo BESNI!

Da li je uzrok tvog stanja jer nisi sigurna u emocije sa Carem i odnos sa Anđelom? - pitala je Milica Krasić

Objavljeno:

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinarka portala Pink.rs, Milica Krasić, započela je prvu temu i postavila pitanje Dalili Dragojević i Filipa Cara.

Od sinoć došlo je do promene u odnosu, čini se da je vaša ljubav najjača u Beloj kući i opet se vraćate na vaše emocije i razgovore. Pali su poljuci, dodiri i pogledi. Šta se sve desilo? Da li ste pričali o nastavku vašeg odnosa i vaše veze? - pitala je Milica.

Ja uvek imam puno toga da kažem, a večeras baš i nemam. Možda bih više toga rekao u ponedeljak. Zzna se kako sam završio odnos, ona isto, ima ljudima koji su nam pomogali. Ona je u druženju sa Anđelom, sve je to kako treba, ali ne smeju da se dešavaju neke stvari - rekao je Car.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ja po prvi put nemam šta da kažem i ne znam šta bih rekla. Ja pojma nemam, sad smop sedeli u pušionici sa Rešićkom i Đedovićem. Osećam se jako čudno, glupo, ne mogu da objasnim svoju situaciju jer nisam bila u ovom položaju.

Da li je uzrok tvog stanja jer nisi sigurna u emocije sa Carem i odnos sa Anđelom? - pitala je Milica Krasić.

Ja sam u opštem rasulu, zbog svog stanja. Ne mogu sama sebi da objasnim neke stvari. Sa Filipom se desio razgovor, nisam ništa novo saznala od njega, niti je on neko ko priča nove stvari. Kod njega se uvek vrti na isto. Što se tiče Anđela mislim da sam pogrešno protumačila neke stvari i nisam najbolje shvatila šta je on meni pričao. On je meni rekao da nema problem da imam peckanje, poglede sa Filipom.

Smatrala sam da ne bi imao problem da razgovoaram sa njim, jer došlo je do problema zbog razgovora. Dok se vodio razgovor sa Filipom, rekla sam da ću da pričam sa Anđelom, jer nije momak od kojeg bih okrenuila glavu i da me ne zanima. Pogrešno sam postupila, jer nisam otišla da ga obavestim da će se desitii razgovor. Danas sam pričala sa Anđelon, nije se završio razgovor - pričala je Dragojevićka.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Da li misliš da je Anđelo glup i da nije shvatio šta se dešava između vas? Koji muškarac bi tolerisao dodire sa drugim muškarcem? - pitala je Milica Krasić.

Anđelo je rekao da zna da se upušta u kompleksan odnos, kao što je ovaj. Mi nismo započeli vezu, da bi to moglo biti zamereno na taj način. Rekla sam da će vreme pokazari svoje, nismo žurili ni sa jedne, ni sa druge strane. Da smo bili u vezi, ne bi se desile stvare koje su se desile - pričala je ona.

Komentarisalo se da teraš inat Caru sa Anđelom. Kako ti to komentarišeš? - upitala je Milica Krasić.

Ja to ne bih poredila. Ja sa Anđelom nisam imala poljupce, imali smo razgvor koji je vodio ka svemu tome. On ne služi za teranje inata, služio bi da smatram da treba da se vratim u odnos sa Filipom. Ne smatram da treba da se vratim u odnos sa Filipom, niti da sebe vidim pored njega. Ne može nešto da se ugasi pored noći, ali da će nešto da se promeni posle razgovora i da ćemo biti najsrećniji par, od toga nema ništa - dodala je Dragojevićka.

Car je priznao i da je bolestan, te da ima psihičke probleme kada je o ljubavi reč.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.