JEZIVO I MORBIDNO: Miljana uputila strašne KLETVE ženi koja je rodila NJENU VELIKU LJUBAV!
Miljana, Foto: Printscreen Instagram

Strašno!

JEZIVO I MORBIDNO: Miljana uputila strašne KLETVE ženi koja je rodila NJENU VELIKU LJUBAV!

Ovo joj nije trebalo

Objavljeno:

U toku "Pretresa nedelje" Lazar Čolić Zola prokomentarisao je telefonski poziv sa majkom Bosom.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Videlo se da je iznervirala, verovatno je mislila na stvari koje su se izdešavale - rekao je Zola.

- J***ću je usta k***injska, ta k***etina što je gora od svih. J***m je usta... Ona nema ništa, niti će imati - ubacila je Miljana.

- Moja majka je kraljica, ni u pozivu nije rekla ništa loše za nju, samo da se sklonim. - nastavio je Zola

- Neka me se mane ta zmijurina, želim joj sve najgore i to će je stići. On se igra sa devojkom za koju zna da nije dobro i traži promene - dodala je Kulićeva.

- Moja majka nikad ne bi izgovorila neke stvari, a ovo je klasično vađenje. Svake godine ide ista priča i mene to ne interesuje, neću da joj uzvraćam i spuštam se na njen nivo. Ovo mi je primitvno da na ovaj način vodim konverzaciju. Majka me nije iznenadila - pričao je Čolić.

- Što ti nije rekla da mi ne uzimeš novac? J**em je usta smrdljiva, ku***tina kojoj sam plaćala. Ona uzima novac da puni g***cu njoj i ovom vepru - besnela je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Tvoji su digli ruke od tebe i poslali su te ovde da im zarađuješ pare. Ona nije bolesna, nego ima bolest za mojom k***m. Ona se ugledala na njene i u ponedeljak pokazala kako to funkcioniše kpod njenih. U ponedeljak jedan, u utorak drugi. Jadan onaj kome si ti kupovala parfeme i plaćala struju. Ja bih pustio i ponija da mi iz*dka k*rac, ali nju ne mogu više. Ona zato gori. Ja kad je pogledam u oči, vidim svoj k*rac. Pokušava na sve načine da me vrati, ali ne može više, ne dozvoljavam. Ovo što mi vređa majku, govori o njoj, jer drugačije je kad smo mi bili zajedno. Jutros mi je upalal u krevet, rekla mi da lepo mirišem i krenula da me grize - dodao je Zola.

- Ne znam je l' neko video čoveka koji ima samokontrolu kao Zola - ubacio se Car.

- Njoj kad bih pružio to zadovoljstvo bio bih isti kao ona, možda i gori. Ona bi bila srećna, a ja poražen. Njoj bi najveća bol bila da ja imam bolji plasman od nje - rekao je Zola.

Bonus video:

03:56

ŠOK TVRDNJE: AMERIKA PREPRODAJE RUSKU NAFTU EVROPI?! Spasić otkrio 3 scenarija za NASTAVAK RATA U UKRAJINI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.