SKANDALOZNO! Naš pevač rešio JAVNO da progovori o KOCKARSKIM DUGOVIMA, ZELENAŠIMA i PROBLEMIMA koji mu ne daju MIRA
Gruja, Foto: Instagram printscreen

AUUUU!

SKANDALOZNO! Naš pevač rešio JAVNO da progovori o KOCKARSKIM DUGOVIMA, ZELENAŠIMA i PROBLEMIMA koji mu ne daju MIRA

On je priznao sve o kockarskim dugovima, zelenašima...

Objavljeno: 21:57h

Učesnik Zadruge Nikola Grujić progovorio je u radio "Amneziji" o detaljima iz privatnog života. On je priznao sve o kockarskim dugovima, zelenašima, propaloj karijeri i braku.

Na samom početku, Gruja je otkrio da da dolazi iz ugledne porodice, kao i da mu je prvi posao bio u kladionici i da su tu počeli njegovi problemi.

1 / 6 Foto: Printscreen Zadruga

- Dosta stvari se ovde nagađalo, neka priča ko ša hoće, meni je bitno da ja znam šta je istina. Odakle početi, ja dolazim iz jedne ugledne porodice koja nema mrlju, mama i tata su medicinski radnici, imamo salon. Sestra je isto završila, ja sam ostao na trećoj godini medicinske. Prvi posao mi je bio u kladionici, radio sam dva meseca i tu sam se mnogo ukanalio. Prvi put kada sam se zadužio, to je bilo zbog najboljeg prijatelja. Ja se zadužio kod nekih ljudi da dam njemu i kada je on rešio svoj problem pobegao.

- Radilo se o 500 evra, ja sam se zadužio, a to je pre 10 godina bilo teško. Morao sam da radim i onda je krenuo još gori kanal, kada imaš ključ onda kreće još gore. Ja sam se zaduživao dosta, ne bih pričao kako i šta i morao sam i da počastim preko onoga što sam uzeo. Prestao sam da radim u kladionici jer sam napravio jedno s**** , dobio sam otkaz i tu sam ostao dužan - rekao je Gruja i dodao da su majka i baka otkrile talentat za pevanje i da je sve bilo super dok nije sve stalo zbog korone.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Baka i majka su prepoznali talenat, rođene sestra je završila srednju muzičku, uvek je bila povučena i nije se bavima muzikom. Otac i majka su bili u folkloru, na jednoj televiziji sam ušao u uži krug takmičenja, posle sam bio četiri godine takmičar u jednoj muzičkog takmičenju. Tamo sam upoznao Sandru. Ostao sam u toj kući, nakon toga sam bio tražen i dolazimo do trenutka kada nastupa korona - rekao je Grujić koji nije želeo da otkrije koliko para je izgubio na kocki, ali je rekao da bi sada mogao da ima dva stana u Beogradu:

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen Zadruga

- Neću da pričam o ciframa, izgubio sam pare na provod i kocku, ali sam mogao da imam dva stana u Beogradu. Nisam više zarađivao puno, morao sam da se zaposlim da se u psihijatriji, dobio sam otkaz kada je bio višak, posle su me zvali često ali sam odbijao jer sam se bavio pevanjem. Kada je krenula korona, mogao sam da se vratimo tamo jer imam dvoje dece i moram da zaradim, a tada sam bio profesionalan igrač. Uzeo sam pare od druga, ja ne znam čime se on bavi, znate da su navodili ovde, počeo sam da gradim sprat sa ženom.

- Ja sam ovde u Zadruzi seo četiri puta za rulet, više me to ne privlači, kocka mi je uništila život, mogao sam dosta da steknem, ali j****. Suprugu sam upoznao preko druga, posle mesec dana samo počeli da živomo zajedno, živeli smo u stanu, pa kod mojih, posle smo otišli u Pančevo, posle opet kod mojih jer smo dobili drugo dete. Tu ženu ne možeš da ne zavoliš - rekao je Nikola, pa dodao da ga boli kada mu zadrugari spominju decu:

- Boli me što mi spominju ovde decu, niko ne može da mi kaže da nisam bio savršen otac. Radio sam dva posla, svako slobodno vreme sam njima posvećivao, ćerku sam učio slova i brojeve, kada mi je poslala pismo za slavu video sam da je naučila. Gledao sam njene treninge i sve.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.