JANJUŠ SE ZAPOSLIO: Završio rijaliti karijeru, sad ima novo zanimanje!
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

opa

JANJUŠ SE ZAPOSLIO: Završio rijaliti karijeru, sad ima novo zanimanje!

Evo šta radi i u tome uživa

Objavljeno: 20:48h

Mako Janjušević Janjuš je nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga" otišao kod svoje porodice bivše supruge Ene i ćerke Krune gde provodi svoje slobodno vreme.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

On sada čuva svoju mezimicu Krunu i po sveme sudeći jako lepo se zabavlja. Da je sa rijalitijem ogotovo to je sasvim sigurno, a da li će se Marko vratiti podučavanju košarci malih kineza što je i ranije radio ili će postati influenser kao i njegove kolege ostaje nam da vidimo.

KO JE ZAPRAVO JANJUŠ?

Marko Janjušević Janjuš je srpski košarkaš i učesnik više sezona rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na „Pink“ televiziji. Rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu. Živi i radi u Beogradu. Igrao je košarku u više srpskih klubova, a karijeru je gradio i u Bugarskoj, Španiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. Kao košarkaš je dobro zarađivao, ali je često imao i finansijskih problema.

Zbog toga je odlučio da napusti košarku i novac zaradi u rijalitiju. U rijalitiju je postao prepoznatljiv po specifičnom smislu za humor, a potom se, iz sezone u sezonu, njegova priča komplikovala. U „Zadruzi 3“ svoju suprugu Enu prevario je pred milionskim auditorijumom i imao seks sa starletom Majom Marinković. Tada je počela prava porodična drama.

Posle te sezone „Zadruge“ Janjuševiča je ostavila supruga, a on je nastavio vezu sa starletom koja nije potrajala. Zbog novca je ušao i u „Zadrugu 4“ gde se pomirio sa Majom Marinković i nastavio vezu koju su pratile brojne svađe koje su često bile na ivici fizičkog sukoba. Košarkaška karijera Janjuš trenira košarku još od detinjstva. S obzirom na to da je oduvek voleo sport, a da je visok 2,13 metara logičan izbor bio je upravo košarka. Svoju košarkašku karijeru započeo je u Košarkaškom klubu „Beopetrol“. Zatim je jedno vreme igrao za Košarkaški klub „Lavovi“ i OKK „Beograd“. Tokom svoje profesionalne košarkaške karijere igrao je za veliki broj košarkaških klubova iz Slovenije, Španije, Bugarske i Crne Gore.

Poslednji ugovor potpisao je 2015. godine sa jednim bugarskim klubom. Posle toga se okušao i kao košarkaški trener u Kini. Potom je stavio tačku na svoju košarkašku karijeru i okrenuo se rijalitiju. Finansijski problemi i ulazak u rijaliti šou „Zadruga 1“ Od kada se oprostio od košarkaške karijere imao je problema sa finansijama. Zbog toga je odlučio da uđe u rijaliti šou program „Zadruga 1“ i zaradi novac.

Janjuš
foto: Printscreen

Međutim, u prvoj sezoni „Zadruge“ nije zaradio ni jedan dinar jer nije izdržao pod pritiskom i pobegao je iz rijalitija. Tada su počeli njegovi problemi, a u srpskim tabloidima pojavila su se informacije da je Janjuš uzeo novac od zelenaša, dao pod garanciju svoju porodičnu kuću u Prijepolju i tako je prokockao. Zbog toga mu je, navodno, pretio razvod od supruge Ene sa kojom ima kćerku Krunu. Mediji su pojasnili i kako je došlo do cele te porodične drame.

Naime, Janjuš nije imao posao u Srbiji i zbog toga je otišao u Kinu gde je počeo da radi kao košarkaški trener. U Kinu su doputovale njegova supruga Ena i kćerka Kruna. Ipak, nije uspeo da zadrži taj posao, pa su se Janjuševići vratili u Srbiju. Mediji su pisali da je Janjuš tada bio u teškoj depresiji i problemima, zbog čega se odao kocki u nadi da će tako obezbediti novac za svoju porodicu. Tonuo je sve dublje i dublje. Potrošio je sve što je zaradio u Kini, kockao, posuđivao od zelenaša, a kasnije i porodičnu kuću dao kao garanciju.

U bezizlaznoj situaciji, Janjuš je dobio poziv od rukovodstva „Pink“ televizije da učestvuje u rijalitiju. Odmah je prihvatio tu ponudu i zatražio novac za učešće unapred kako bi isplatio celi dug zelenašima te tako sačuvao porodičnu kuću. Željko Mitrović, vlasnik „Pink“-a, izašao mu je u susret i novac je, navodno, dobio unapred, ali je iz rijalitija pobegao i nije ispoštovao svoj dio dogovora. Inače, u „Zadruzi 1“ Janjušu je najveći problem predstavljalo to što su učesnici i gledaoci komentarisali da je zaljubljen u atraktivnu učesnicu Anu Korać. On je to negirao, ali su Ana i on punili naslove u srpskim tabloidima što se negativno odrazilo na Janjuševu porodicu. Nije mogao da izdrži taj pritisak i odlučio je da pobegne iz rijalitija bez obzira na kaznu, pa je preskočio ogradu i otišao svojoj porodici. „Zadruga 3“ – Janjuš prevario suprugu u rijalitiju, seks pred kamerama sa Majom Marinković Publika je imala priliku da vidi Janjuša i u trećoj sezoni „Zadruge“.

Kada je ušao u rijaliti rekao da je odlučan da ovaj put zaista zaradi ogroman novac, s obzirom da su rijaliti igrači izuzetno dobro plaćeni, te tako svojoj porodici obezbedi lagodan život. Njegovo učešće pratili su brojni konflikti i periodi depresije kada je jako patio zbog razdvojenosti od svoje porodice. U rijalitiju je stekao prijatelje kao što su Stefan Karić i Vladimir Tomović. Međutim, Janjuš je uživao i u tome da vreme provodi sa atraktivnim devojkama za koje je govorio da su mu samo drugarice.

To je počelo da smeta njegovoj supruzi Eni. Posljedni dan 2019. godine u rijaliti je, na nekoliko sati, ušla Janjuševa kćerka Kruna. Ona je došla da ocu čestita Novu godinu i da joj on daruje novogodišnji paketić Njihov susret je bio veoma dirljiv. Janjuš je iskoristio tu priliku da se uveri da je sa njegovom porodicom sve uredu i kćerki je rekao da mami kaže da je voli najviše na svetu. Kruni je ispričao i da se njen tata samo igra u rijalitiju, da ne obraća pažnju na sve što se dešava, da ne sluša šta se priča, da on Krunu i njenu mamu Enu voli najviše na svetu i da samo na njih misli svaki dan. Tada su gledaoci pored malih ekrana imali priliku da vide njegov odnos sa kćerkom kojoj je celo vreme govorio koliko je voli i da ona mora da izdrži bez tate jedno vreme.

Obećao joj je, kada zaradi novac u rijalitiju, da će joj kupiti sve što poželi i da će je voditi na letovanje. Ipak, bez obzira na sve, Janjuš je pogazio svoje reči. Do kraja treće sezone „Zadruge“ prevario je svoju suprugu Enu i tajno otpočeo vezu sa starletom Majom Marinković. Iako su ih gledaoci povezivali od samog početka „Zadruge“, Janjuš i Maja nisu hteli da priznaju simpatije. Kasnije su imali seks ispod pokrivača koji su svi imali priliku da vide, pa tako i njegova supruga.

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.