DALILINA MAJKA PROGOVORILA O UNUCI! Otkriva ko je devojčica sa slike na mrežama nakon priče da njena ćerka ima dete
Foto: Damir Dervišagić

šok!

DALILINA MAJKA PROGOVORILA O UNUCI! Otkriva ko je devojčica sa slike na mrežama nakon priče da njena ćerka ima dete

Niko se nije nadao ovome!

Objavljeno: 23:01h

Emina Mujić, majka učesnice "Zadruge" Dalile Dragojević, prokomentarisala je tvrdnje koje su se nedavno pojavile u javnosti da njena ćerka ima dete.

Naime, ovih dana se priča da je Dalili Dragojević navodno ćerka napisala pismo u kojem joj poručuje da je sanja svako veče i da joj nedostaje, dok je na ovu temu pričala nekadašnja učesnica "Parova" Vesna Rivas, a Emina Mujić na samom početku razgovora demantuje sve ove tvrdnje za "Blic".

Emina Mujić
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

- Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Vesna Rivas budaletina lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži, pa i sama Mina Vrbaški koja hejiznela gluposti pre ulaska, a kada je ušla glumila mir i nema ništa protiv Dalile, a onda je nastao haos - priča Emina za "Blic" i otkriva da je fotografija na kojoj je navodno Dalilina ćerka, zapravo sama Dalila kad je bila mala.

- Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke - zaključuje Emina Mujić za "Blic".

1 / 9 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Podsetimo, pre nekoliko dana drugarica Mine Vrbaški govorila je o Dalilinoj navodnoj ćerki.

- Mini su neki ljudi sve ispričali, da je Dalilina ćerka teško bolesna, da ima neki problem sa srcem, mislim da je rekla da je u pitanju srčana mana. Navodno je Dalila njoj krišom slala pare za lečenje, tačnije toj ženi koja je u kontaktu sa porodicom, koja je usvojila devojčicu. Novac je slala da Dejan ne zna, jer mu nikada nije priznala da je rodila dete kojeg se odrekla. Mina je rešila da po ulasku u "Zadrugu" sve obelodani, mada vidim da još uvek ćuti. Ranije je napadala Dalilu, a sada je promenila ploču, jer kada je čula celu priču, verovatno joj je žao. S druge strane želela je sve da ispriča Filipu Caru kako bi on skapirao sa kim je u vezi i rasturio istu, ali imam osećaj da je sada grize savest. Mina na rijaliti gleda kao na igru i uvek pravi zvrčke ispletke, za to je i plaćena, ali ovo nije rijaliti priča ,ovo je život koji se stvarno dešava napolju. Ne znam kako će se sve završiti i kako će Dalila reagovati, ako Mina ispriča šta je saznala, ali mislim da će nastati haos. Sigurna sam da i Dejan neće ostati ravnodušan, možda tek tada sklopi neke kockice u glavi i shvati šta mu je sve bivša žena godinama radila iza leđ" - rekla je drugarica Vrbaški za "Svet" tada.

Dalila Dragojević
foto: printscreen

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

(Espreso/Svet/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.