ORONULA SA ZACEMENTIRANIM PROZOROM: Uslikana kuća Mensura Ajdarpašića u Baru, svi su iznenađeni OVDE ŽIVI?! FOTO
Foto: Youtube

au!

ORONULA SA ZACEMENTIRANIM PROZOROM: Uslikana kuća Mensura Ajdarpašića u Baru, svi su iznenađeni OVDE ŽIVI?! FOTO

Da li će se Milica usrećiti?

Objavljeno: 23:28h

Ako je verovati ljubiteljima rijalitija, koji mnogo znaju o zadrugarima, Mensur nema baš veliki razlog da se ponaša tako bahato.

Podsetimo, Ajdarpašićev rođak za Pink.rs jednom prilikom progovorio je o tragičnoj sudbini njegovog oca i neimaštini u kojoj su živeli, kao i o njegovoj majci.

– Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku – rekao je za gore pomenuti portal rođak Mensura Ajdarpašića i dodao:

– Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško… I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata – rekao je njegov rođak nedavno.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako pratioci “Zadruge” pišu na zvaničnoj stranici ovog rijaliti programa na Fejsbuku, Ajdarpašić živi u trošnoj kući u Baru i nema avione i kamione, kako on to želi da predstavi, nego mu je učešće u ovom programu i te kako potrebno zbog finansija.

– Mensurova kuća u Baru, a u rijalitiju je tako nadobudan. Nije ni čudo što traži stvari od fanova – napisao je neko od fanova i objavio sliku navodno njegovog doma.

Kao što možemo videti, kuća izgleda oronulo, okolo je zarasla trava, prozor je zacementiran, a na zidu je napisano njegovo ime.

Mensur Ajdarpašić
foto: facebook/printscreen

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.