OTAC POZNATE FACE JE LEGENDA DEVEDESETIH, ORUŽJE I HAPŠENJA SU MU BILA SVAKODNEVNICA: Otkriveni ŠOK DETALJI života!
Osman, Foto: Printscreen Instagram

otkriveno!

OTAC POZNATE FACE JE LEGENDA DEVEDESETIH, ORUŽJE I HAPŠENJA SU MU BILA SVAKODNEVNICA: Otkriveni ŠOK DETALJI života!

Malo ko zna za ove detalje!

Objavljeno:

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika Zadruge Stefana Karića, izneo je nepoznate detalje svog privatnog života, ali i Stefanovig, koji je mnogima misterija.

Osman Karić
foto: Instagram

On je opisao Stefanovo odrastanje, kao i svoj život "na ulici".

- Zadrugu gledam kao utakmicu. Stefan je rođen iz ljubavi, čuvanje pod staklenim zvonom je bilo, ljubav mu nije falila. Ostali smo u porodičnim odnosima. Kada se jedno vreme prelomi... Jedno vreme nismo bili dobri da bismo se kasnije izmirili. Sve se desilo spontatno i nenadano. Kada me prošao bes shvatio sam da sa njom mogu i da popričam - rekao je Osman i dodao:

- Moje uspomene su bile lepe, on je uživao u blagostanju, ali to su te devedesete gde sam ja kao ulični momak krenuo stranputicom i bio ulični fajter. Odrastao je uz te ljude, bio je mali, video je i ružne i lepe stvari...

1 / 9 Foto: Printscreen Zadruga

- Video je moje oružje, hapšenja, a žena je digla ruke od toga. Igrom slučaja upoznao sam sadašnju suprugu. Stefan i ona su kao brat i sestra. Ona mu nije maćeha nego kao polusestra, zbog toga sam srećan. Stefan liči na majku i na mene, pokupio je od oboje izgled - rekao je Osman.

On se prisetio velike Stefanove ljubavi sa misicom Dijanom Milojković, koja je preminula od raka.

- Igrom slučaja je on nju video na Instagramu. Tako mu se svidela, ali nikad joj nije pisao. Da bi se posle par meseci sreli u nekom restoranu u tržnom centru i pogledali su se i ljubav je planula. On joj je ispričao onda kako je nju primetio... Kada je ona umrla i to ga je jako poremetilo. Neka joj je laka zemlja. Po ceo dan je mogao da leži i da gleda u plafon - rekao je Osman.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/dijanaslife

Osman je otkrio kako je Stefan upoznao Mirka Šijana.

- Stefan je upisao fakultet, bio je neki kolokvijum i profesor je uhvatio devojku u prepisivanju. On mi je rekao da ima neki dečko koji ga iritira misleći na Šijana. Stefan je sa jedne strane počeo da napada profesora, Šijan se priključio i tako su se upoznali - rekao je Karić u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Instagram printscreen

Osman kaže da devojku svog sina Jovanu Ljubisavljević obožava.

- Jovanu mnogo volim, voleo bih da ostanu zajedno kada izađe. Vreme mi je da postanem deda, nadam se da je našao devojku svog života. Što se tiče ljubavne priče sa Dalilom, nema toga, samo su se skapirali kao da se znaju sto godina - rekao je Osman.

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.