"POP*ŠAM TI SE PO KOSTIMA MRTVOG OCA": Ona je danas ZGROZILA Srbiju, najprimitivnija učesnica IKADA!
Viktorija Mitrović, Foto: Prinstcreen

fuj

"POP*ŠAM TI SE PO KOSTIMA MRTVOG OCA": Ona je danas ZGROZILA Srbiju, najprimitivnija učesnica IKADA!

Ona se u jednom momentu obratila produkciji, direktno u kameru, tražeći da je hitno izvedu iz rijalitija kako bi je pregledali lekari

Objavljeno:

Sinoć se u "Zadruzi" dogodio jedan od gorih incidenata, a glavni akteri su bili Mensur Ajdarpašić, Marko Osmakčić i njegova devojka Viktorija Viki Mitrović.

Ceo sukob je počeo iz sitnice, ali je vrlo brzo eskalirao u nikad žešću tuču. Mensur je prvi fizički nasrnuo na Marka i Viki, ali mu oni svakako nisu ostali dužni, a kada je obezbeđenje uspelo da izvede Ajdarpašića napolje, tačnije u zatvor, Viktorija i Marko nisu mogli da se smire.

Viki je u punoj sobi kukala kako je povređena, te da je od Mensura zadobila udarac u nogu, a potom i da ju je gađao bubicom, pa je sve vreme držala hladnu oblogu na ramenu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona se u jednom momentu obratila produkciji, direktno u kameru, tražeći da je hitno izvedu iz rijalitija kako bi je pregledali lekari, kao i kako bi mogla da podnese tužbu protiv Mensura, što detaljnije možete pogledati na snimku ispod:

Ubrzo nakon toga, Viki je počela da besni i psuje Mensura, kao i da preti, pričajući šta će mu sve raditi kada se bude vratio u Belu kuću. Ono što je posebno zgrozilo sve zadrugare i gledaoce, jesu reči upućene njegovom pokojnom ocu:

- Svako jutro i svako veče ima da mu govorim: "Dobro jutro Mensure, pop**am ti se mrtvom ocu na koske!" - vikala je Viktorija.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Podsetimo, Mensurov otac izvršio je samoubistvo, a Ajdarpašić ne krije koliko mu je ova tema bolna. Takođe, ovakve reči i pretnje nikako nisu dozvoljene u okviru rijaliti programa, te se očekuje da će i Viktorija biti kažnjena oduzimanjem honorara.

Iako se na društvenim mrežama već mogu pročitati apeli da se Mitrovićeva diskvalifikuje zbog provokacija, vređanja i spominjanja pokojnih članova porodice, što je zaista za svaku osudu.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.