ISPLIVALA ŠOK ISTINA: Dejan Dragojević PRISILJAVAO Sandru Rešić da ima SE*S sa njim!
Dejan i Sandra, Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

jezivo

ISPLIVALA ŠOK ISTINA: Dejan Dragojević PRISILJAVAO Sandru Rešić da ima SE*S sa njim!

Naime, Sandra je Marku ispričala da ju je Dejan, kako ona tvrdi, terao da imaju intimne odnos

Objavljeno:

Zadrugarka i pevačica Sandra Rešić kaže da se duboko razočarala u Dejana Dragojevića, kog je doskoro smatrala najboljim prijateljem, a zatim je Marku Đedoviću otkrila šok detalje njihovog odnosa.

Naime, Sandra je Marku ispričala da ju je Dejan, kako ona tvrdi, terao da imaju intimne odnose, te da od početka samo glumi da bi odneo pobedu, kao i da Dalilu nikada nije voleo, već da je u pitanju bila samo uzajamna korist.

- Dejan me je razočarao do te mere da više nemam nameru da ćutim i pokrivam ga i branim. Narod misli da je on žrtva otkako je rijaliti počeo, ali činjenica je da samo dobro glumi. Krila sam da me je dok smo bili u šteku terao na intimne odnose. Hteo je da ga zadovoljim, gurnula sam ga šokirana i rekla da se uozbilji. - kaže pa dodaje:

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Prvo sam pomislila da se šali, ali sam videla da je mrtav ozbiljan. On je loš čovek, samo glumi žrtvu da bi pobedio. Sumnjam da je ikad voleo Dalilu, sve su to bile lažne suze. Iz aviona se vidi da je taj brak samo fikcija. - priča pa nastavlja:

Oni su zajedno jer oboje od toga imaju korist. On finansijsku, a ona pokriće da ga vara sa strane, a da svi misle da su u skladnom braku. Samo su mu bitni fanovi i pobeda - rekla je Sandra.

Podsetimo, Dalila je Dejana u rijalitiju prevarila sa Filipom Carem, a Sandra je Dragojeviću u tim trenucima bila najveća podrška.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.