AU, KAKAV ŠOK, NEMA VIŠE GLUME DALILE I DEJANA: Dogovoren svingeraj PRE ZADRUGE, pakleni plan OBELODANJEN!
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

AU, KAKAV ŠOK, NEMA VIŠE GLUME DALILE I DEJANA: Dogovoren svingeraj PRE ZADRUGE, pakleni plan OBELODANJEN!

- Pre "Zadruge“ su se dogovorili da se rastanu pred kamerama kako bi napravili šou-program i imali glavnu priču.

Objavljeno: 14:15h

Dalila i Dejan Dragojević su, navodno svingeri! Dogovorili su se da i u „Zadruzi" imaju s*ks sa drugim partnerima, a da glume povređene supružnike kako bi na kraju rijalitija neko od njih dvoje pobedio i osvojio 50.000 evra! Ovo tvrde njihovi bivši cimeri iz rijalitija Zorica Marković, Ermina Pašović, Zoki Šumadinac i Iva Grgurić.

Svi oni kažu da su Dragojevići i pre rijalitija imali se*s sa drugim parovima.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Dalila i Dejan su svingeri! To sam čula iz pouzdanih izvora. Verujem da je istina, jer su pokazali da nemaju nikakva moralna načela - priča Zorica Marković i dodaje da su oni spremni na sve zarad slave i novca.

- Pre "Zadruge“ su se dogovorili da se rastanu pred kamerama kako bi napravili šou-program i imali glavnu priču. Sve je ovo njihov scenario samo da bi se dokopali glavne nagrade od 50.000 evra. Da bračni par voli da menja partnere u s*ksu potvrđuje i Ermina Pašović.

- Dalilin bivši dečko MC Dado ispričao mi je da su ona i Dejan svingeri! Ma, za to zna cela Bosna! Ne bi me čudilo da na kraju "Zadruge" u krevetu završe zajedno Dalila, Dejan, Aleks i Car - priča Pašovićeva i dodaje da su Dragojevići lagali da su imali savršen brak.

- Kako mogu da imaju savršen brak a svingeri su! Čim imaju potrebu da menjaju partnere u s*ksu, znači da im u krevetu nešto fali. Kad kažem ljudima da u "Zadruzi" glume, mnogi se šokiraju i pitaju me: "Pa zar bi se tako igrali s brakom?" Sve bi uradili samo da zarade koji dinar više, jer nemaju leba da jedu, žive od reklama na Instagramu. Ma, videćete da će na kraju da se pomire - rekla je Pašovićeva!

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

I Zoki Šumadinac, koji je sa Dragojevićima bio u "Zadruzi", ima saznanja da su oni egzibicionisti u s*ksu.

- Ljudi iz Bosne javili su mi da su Dragojevići svingeri. Dejan ne može da zadovolji Dalilu, pa joj je potreban dodatan partner. Ma, neka ih, nema tu ništa loše.

Međutim, kako smatraju njihovi bivši cimeri, Dalila se toliko zalepila za Cara jer joj s dopao s*ks sa njim. Kako smatraju, ona voli muškarce koji su grubi u krevetu.

Ni pobednicu „Zadruge 3“ Ivu Grgurić ne iznenađuje informacija da su Dalila i Dejan menjali partnere tokom s*ksa.

- Ako su stvarno svingeri, onda mi je njihovo ponašanje u rijalitiju razumljivo. Dejanu je očigledno normalno da gleda svoju ženu kako spava sa drugim muškarcem, a njoj da gleda muža s drugom ženom - rekla je Iva.

Iva Grgurić
foto: Instagram

Bonus video:

00:14

Iva Grgurić pokazala brutalnu figuru

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.