DALILA POBEGLA! Nije mogla više da trpi Carevo MALTRETIRANJE!
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ODE

DALILA POBEGLA! Nije mogla više da trpi Carevo MALTRETIRANJE!

Nije više mogla da izdrži.

Objavljeno:

Filip Car i Dalila Dragojević ne prestaju da se svađaju i mire u svojoj vezi. Čini se da ovo dvoje zadrugara ne biraju deo dana ili noći kada će iz njihovih usta da počnu da se nižu sočne psovke i najstrašnije uvrede.

I ovog jutra su se žestoko svađali, a onda je Car promenio mišljenje pa je pokušavao da ubedi svoju devojku kako je na njenoj strani i kako će je zaštiti od daljih progona zadrugara za vreme emisija.

1 / 15 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Snimak njihove svađe se pojavio na jendoj Instagram stranici.

- Ne sme ti ništa reći. Ja dajem izjavu, čuvam te. Tebi se ne sme ništa reći. Ako si ti naumila da se o tebi iznosu stvari, onda ću ja to sprečiti - pričao je Car koji je, dok ovo šaputao, stalno cimao Dalilu za leđa i nije joj dozvoljavao da zaspi.

- Jaoj, Bože - zakukala je Dalila i pobegla iz kreveta, a onda je izašla i iz sobe jer nije više mogla da trpi maltretiranje Cara.

Ona je došla na roze garnituru na koju je stavila posteljinu i legla. Prekrila je glavu ćebetom kako bi pokušala da odspava.

Nije prošlo ni dva minuta Car je došao kod nje i legao svojim telom preko usnule Dalile.

- Ti si me dovela u ovu situaciju, zapamtićeš me. Pa mi recite za crnim stolom, da nisam bio taj koji išao i pričao - ponavljao je besni Car.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.