DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO ČUDO DESILO? MEMEDOVIĆ MORAO TAKMIČARU DA STISNE RUKU: Dramatično do SAMOG KRAJA
Potera, Foto: Printskrin: RTS

kviz

DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO ČUDO DESILO? MEMEDOVIĆ MORAO TAKMIČARU DA STISNE RUKU: Dramatično do SAMOG KRAJA

Novi rekord u Poteri, reagovali su svi

Objavljeno:

Znanje takmičara sinoć je u kvizu "Potera" bilo na nivou te su se nasuprot tragača Milana Bukvića našli Stefan, Živka, Darko i Miroslav. Prva dva takmičara stavila su u kasu 165.000 dinara, Miroslav nažalost nije prošao u završnu poteru, a Darkova odluka da protiv Bukvića u "Poteri" ide na veću cifru, podigla je sve na noge.

Kada je odbranio "milionče", Darku je čestitao tragač, ali i sam voditelj, Jovan Memedović.

- Darko je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala - rekao je Milan.

Novi rekord u Poteri nikoga nije ostavio ravnodušnim, reagovao i Memedović
Novi rekord u Poteri nikoga nije ostavio ravnodušnim, reagovao i Memedovićfoto: Printskrin: RTS

Memedović je otišao korak dalje, te je Darku morao da stisne ruku.

- Stežem ruku. Pazite, jedanaest godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo. Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao vi. Ovo je rekord - rekao je Jovan Memedović.

Finalnu cifru od 1.165.000 dinara, branili su Živka, Darko i Miroslav. Uspeli su da "pobegnu" Bukviću petnaest koraka. Do samog kraja je bilo neizvesno, da bi par sekundi pre kraja, Bukvić ipak uspeo da stigne takmičare. Memedović je morao da prokomentariše poraz takmičara, te je tom prilikom istakao da nije lako odjaviti emisiju kada se ovako kviz završi.

1 / 2 Foto: Printskrin: RTS

- Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu. Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju - rekao je Memedović.

Poruku za takmičare i publiku, imao je i tragač, Milan Bukvić.

- Ljudi, mnogo mi je žao. Joca je priželjkivao dramatičnu epizodu pred početak snimanja, to se dogodilo. Mnogo mi je žao i sve najbolje vam želim u životu - rekao je on na kraju.

Bonus video:

26:30

KVIZ MOZAIK 21.09.2021.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.