JOVAN MEMEDOVIĆ U ŠOKU, VODITELJ OSTAO ZATEČEN: Šta se ovo UPRAVO desilo u "Poteri"? NACIJA BRUJI!
Jovan Memedović, Foto: RTS printscreen

ALAL VERA!

JOVAN MEMEDOVIĆ U ŠOKU, VODITELJ OSTAO ZATEČEN: Šta se ovo UPRAVO desilo u "Poteri"? NACIJA BRUJI!

Trojica takmičara ubedljivom pobedom u kvizu "Potera" osvojili su 1.325.000 dinara.

Objavljeno:

Aleksandar Belevski, Bojan Đokić i Živorad Dragičević, nekadašnji studenti političkih nauka, koji su se sasvim slučajno našli su se u istoj ekipi, pokazali su hrabrost i znanje i ubedlljivo pobedili tragača Milorada Milinkovića.

Početak epizode obeležila je jedna zanimljiva slučajnost. Naome, gledaocima se prvi predstavio Aleksandar Belevski iz Beograda, kada je izašao pred tragača koji je njegov komšija.

Tragač Milorad Milinković bio je krajnje iznenađen kada je ugledao komšiju, s obzirom na to da nije znao da se prijavio za učešće u kvizu. Uprkos poznanstvu tragač nije bio ništa blaži prema takmičaru, ali je Aleksandar ipak „odbranio“ osvojenih 75 000 dinara iz prve igre.

Takmičari pokazali zavidno znanje, pa oduševili i tragača i Jovana Memedovića
Takmičari pokazali zavidno znanje, pa oduševili i tragača i Jovana Memedovića foto: RTS printscreen

Nakon njega, ispred tragača stao je Bojan Đokić, kome je ovo bilo drugo učešće u Poteri. On je brzim odgovorima i sigurnošću u svoje znanje osvojio je 90 000 dinara u prvoj igri, ali je u drugoj prihvatio veliki izazov i ponuđenih 500 000 dinara, koje je potom uspeo da odbrani i donese u zajendičku kasu.

Nakon što je treći takmičar Siniša Vidosavljević, penzioner iz Krčmara, izgubio u drugoj igri veći ponuđeni iznos koji je izabrao inspirisan svojim prethodnikom, napustio je kviz, a posle njega na scenu je izašao četvrti takmičar Živorad Dragičević, sedamdesetogodišnjak iz Beograda, kome je ovo takođe bilo drugo učešće u Poteri.

Tragač Milinković je bio velikodušan, pa je Živoradu, koji je osvojio u prvoj igri 75 000, ponudio kao višu sumu čak 750 000 dinara.

Takmičari osvojili milion u „Poteri“ ubedljivom pobedom
Takmičari osvojili milion u „Poteri“ ubedljivom pobedomfoto: RTS printscreen

Živorad je pokazao hrabrost, kao i njegovi saigrači, pa je prihvatio višu sumu, a onda je pokazao neverovatno znanje, te je nakon fenomenalnog nastupa u drugoj igri i bez jedne greške uspeo da prenese 750 000 dinara u zajedničku kasu. Njegovu sigurnost u sopstveno znanje tragač je nagradio aplauzom, a popularni voditelj Jovan Memedović zagrlio je takmičara nakon druge runde.

U finalnoj poteri Aleksandar, Bojan i Živorad ostvarili su 19 koraka prednosti u odnosu na tragača. Memedović je prognozirao neizvesnu borbu, ali takmičari su bili koncentrisani i uspeli da vrate tragača dva puta, usporavajući ga na putu do cilja. Uz dva vraćanja i još nekoliko netačnih odgovora, Milinković nije uspeo ni da se približi takmičarima.

Milorad Milinković čestitao je takmičarima koji su oformili fenomenlanu ekipu punu znanja i osvojili čak 1.325.000 dinara.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.