OPČINIO JE SVET, A DANAS IMA 6 DIJAGNOZA: Pretukao VERENICU i slomio joj rebra, IZBACIO BEBU, hteo da UBIJE... FOTO
Foto: Profimedia

šok saznanja

OPČINIO JE SVET, A DANAS IMA 6 DIJAGNOZA: Pretukao VERENICU i slomio joj rebra, IZBACIO BEBU, hteo da UBIJE... FOTO

"Uzimam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Anđelu (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam", istakao je bivši pevač 2017. godine

Objavljeno:

Malo je onih koji se ne sećaju Bekstrit bojsa, možda i najpopularnijeg boj benda svih vremena, a svakako je jedan od najslađih članova iste bio Nik Karter. Tada, krajem 90-ih, na talasu Nikove popularnosti, put muzičke karijere otisnuo se i njegov mlađi brat Aron.

No, čini se kao da se slava preslatkog, plavokosog Arona, uvek nasmejane tinejdž zvezde, desila u nekom drugom životu.... Danas on izgleda sasvim drugačije, a tako se i ponaša, i živi sa velikim problemima kojima kao da nema izlaza.

Nedavno je njegova bivša verenica Melani Martin u javnost iznela zabrinjavajuće tvrdnje - da joj je Aron polomio tri rebra tokom nedavne svađe. Navodno se sve odigralo 21. februara, a nakon sukoba koji je prerastao u fizičko nasilje, Melani je zatražila i zabranu prilaska, prenosi "Page Six".

Melani Martin
foto: Instagram

“Posvađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem u u periodu u kom smo bili na pauzi u našoj vezi. Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me je. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana", navodno je ona napisala u sudskim dokumentima uz priloženu lekarsku dokumentaciju.

Ova manekenka, koja sa mlađim Karterom ima i sina Prinsa, takođe je obelodanila da ih je on izbacio iz kuće.

"Ja ću biti s detetom dok sud ne odluči o pojedinostima. Mislim da Aron mora što pre da ode na kurs koji će ga naučiti da kontroliše svoj bes", rekla je Melani i dodala da veruje da je uzrok njihovim svađama činjenica da Aron koristi previše lekova.

Bekstrijts
foto: Profimedia

"Mislim da je taj dan uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Verojatno se ni ne seća da je to učinio. Mislim da mu treba savetovanje o tome kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer se ni ne seća da je to učinio", zaključila je.

Ovo nije prvi put da par ima probleme, te da prljav veš deli sa javnošću; upravo suprotno - i jedno i drugo se na društvenim mrežama otvoreno žale, pa i raskidaju i to češće nego što bi iko pomislio.

Inače, Aronu je 2019. uručena zabrana pristupa bratu Niku i njegovoj porodici, ali i rođenoj sestri Ejndžel, koja je inače njegova bliznakinja.

"U svetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog deteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo", obrazložio je Nik svoj potez tada.

Bekstrijts
foto: Profimedia

Nik je objasnio javnosti i kako je Aron priznao njihovoj sestri Ejndžel da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, kao i da je čuo glasove u svojoj o "ubijanju beba". Kada ga je Ejndžel upitala da li je razmišljao da ubije bilo koga drugog, jednostavno je odgovorio "Razmišljam da ubijem Loren Kit", a to je Nikova supruga.

Podsetimo, Aron je otpočeo karijeru kada je imao samo devet godina, a prvi od izdata četiri albuma bio mu je i najuspešniji. Poslednjih godina uglavnom do slave dolazi učestvujući u različitim rijalitijima, a redovno u javnosti govori o problemima koje ima sa narkoticima i mentalnim problemima.

"Uzimam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Anđelu (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam", istakao je bivši pevač 2017. godine.

Takođe, u jednom trenutku patio je i od poremećaja ishrane, pa je rapidno gubio na kilaži, a nije krio ni da je zavisan od antidepresiva. Svojevremeno je u emisiji na američkoj televiziji otvoreno je nabrojao svoje dijagnoze.

"Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan", rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lekova koje konzumira svaki dan.

Nik i Aron Karter imali su veoma teško detinjstvo zbog učestalih svađa roditelja, a dodatno ih je opteretio teret slave. Oba brata su priznala da ih je dotuklo i maltretiranje vršnjaka u školi, a Nik je jednom prilikom istakao da ga je spasilo samo ti što je bio deo boj benda i da su mu oni bili jedina podrška u životu.

No, izgleda da Aron nije našao svoju slamku spasa, kao ni njihova sestra Lesli koja je preminula sa samo 25 godina od predoziranja antidepresivima.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.