OSVANULE POTPUNO GOLE PEVAČICINE SLIKE: Da li je moguće da je OVO ONA?! (FOTO 18+)
Foto: Instagram

ŠOK

OSVANULE POTPUNO GOLE PEVAČICINE SLIKE: Da li je moguće da je OVO ONA?! (FOTO 18+)

Pored fotografija objavila je i kratak video na kojem se bez gornjeg dela valja po pesku.

Objavljeno:

Britni Spirs ne prestaje da šokira pratioce na Instagramu otkako se oslobodila finansijskog i poslovnog starateljstva koje je bilo u rukama njenog oca. Pevačica redovno objavljuje golišave fotografije, ali najnovije koje su zabeležene na plaži ostavile su u neverici 40 miliona pratilaca.

U ponedeljak Britni Spirs objavila je tri fotografije na kojima bez gornjeg dela kupaćeg pozira dok rukama prekriva grudi. Potom je otišla korak dalje i napravila još nekoliko kadrova na kojima je potpuno naga.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako bi izbegla zabranu na popularnoj društvenoj mreži - međunožje, zadnjicu i grudi zamaskirala je emodžijem dijamanta.

Pored fotografija objavila je i kratak video na kojem se bez gornjeg dela valja po pesku.

"Tooo mama", "Uživaj sad kad si slobodna", "Gospode bože", "Mislim da je ovo sad već previše", "Devojko to što radiš za početak nije higijenski", "Sad je stvarno dosta. Ženo, pokrij se", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografija.

Fotografije su pokrenule nagađanja da se pevačica tajno udala za svog dugogodišnjeg partnera Sema Asgarija (27). Naime, jedna od pretpostavki je da je on bio razlog zašto je želela da se starateljstvo prekine.

Otkako njen otac više nema kontrolu nad njenim finansijama i načinom na koji se predstavlja u javnosti Britni se odlučila na iznenađujuće provokativni sadržaj na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.