POPULARNI PEVAČ IMA BIZARNU ŽELJU! Komšije poludele kada su čule za GROBNICU i KAPELU, evo o čemu je reč!
Ed, Foto: Print Screen Youtube/Ed Sheeran

da li je moguće?

POPULARNI PEVAČ IMA BIZARNU ŽELJU! Komšije poludele kada su čule za GROBNICU i KAPELU, evo o čemu je reč!

Vlasti nemaju ništa protiv, ali komšije...

Objavljeno:

Britanski muzičar Ed Širan je tokom poslednjih dana ratuje sa komšijama iz krajnje bizarnog razloga - zbog kapele i grobnice.

Naime, Ed Širan planira da na svom posedu sagradi privatnu kapelicu koja će uključivati i njegovu grobnicu, što je po mišljenju njegovih komšija gotovo neprihvatljivo.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Ed Sheeran

Za kapelu mu je odobrena gradnja još 2019. godine koja ne uznemirava komšije toliko, koliko ideja da u blizini izgradi i grobnicu. Kako piše New York Post, Širan bi trebalo da dobije zeleno svetlo za izgradnju grobnice bez obzira na protivljenje njegovih suseda.

- Ovo područje ima puno divnih crkvi i mislim da nema potrebe da slavna osoba sagradi još jednu. Sama činjenica da slavna osoba želi grobno mesto dalje od ostatka populacije pokazatelj je da nešto ne valja s modernim svetom. Jesu li slavni toliko odvojeni od realnosti da njihov svaki dah, a sada i umiranje, mora biti toliko odvojeno od drugih 'običnih' ljudi - bio je komentar Ane Vuds, jedne od Širanovih komšinica.

Iako komšijama smeta njegov plan za izgradnju grobnice, lokalne vlasti nemaju ništa protiv. Naime, u Engleskoj i Velsu ne postoje zakoni koji bi zabranili da se neko telo sahrani na privatnom posedu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.