ZADOBILA JE "BRUTALNE" POVREDE I SAD TRAŽI 20 MILIONA! Reper optužen za SILOVANJE naišao na još jedan PROBLEM
Trej, Foto: Print Screen Youtube/Trey Songz

Strašno!

ZADOBILA JE "BRUTALNE" POVREDE I SAD TRAŽI 20 MILIONA! Reper optužen za SILOVANJE naišao na još jedan PROBLEM

Džejn navodi da se Songs pretvorio u "divljeg silovatelja" nakon što su ušli u spavaću sobu.

Objavljeno:

Žena koja tvrdi da ju je američki reper Trej Songs silovao na zabavi 2016. godine od njega traži 20 miliona dolara. Kako je ispričala, tokom silovanja zadobila je povrede tako "brutalne" da joj je bila neophodna pomoć lekara.

Trej Songz
foto: Profimedia

Neimenovana žena, koja je u sudskim spisima navedena kao Džejn Do, tvrdi da je imala neobaveznu i "povremeno seksualnu" vezu s reperom, ali navodi da su stvari poprimile mračni zaokret u martu 2016., kada ju je analno silovao.

U sudskim dokumentima stoji da je zahtevala i dobila hitnu medicinsku pomoć nakon incidenta, za koji tvrdi da se dogodio tokom zabave u West Hillsu u Kaliforniji.

Džejn navodi da se Songs pretvorio u "divljeg silovatelja" nakon što su ušli u spavaću sobu. Žena je navodno "vrištala od bola" i "molila" repera da prestane, stoji u sudskim dokumentima. Silovana devojka tvrdi da je pobegla iz kuće odmah nakon napada i kaže da ju je vozač Ubera odvezao u obližnju bolnicu jer je bila "u nevolji", prenosi People.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Trey Songz

U bolnici je obavila pregled i pozvana je policija, iako Songsa u to vreme nije navela kao svog navodnog silovatelja jer je, prema tužbi, bila "u šoku i bojala se za svoj život". Kad ju je policija sutradan posetila u njenom domu, nije otvorila vrata.

U tužbi se navodi da se žena od incidenta suočavala s depresijom, teskobama, poniženjem i drugim stvarima, a tuži ga za seksualni napad, kršenje zakona o rodnom nasilju, namerno nanošenje emocionalne uznemirenosti, nesavesno nanošenje emocionalne nevolje i lišavanje slobode.

- Tvrdnje u ovoj tužbi su lažne. Trej se raduje što će se činjenice u potpunosti objaviti. Ranije danas, advokat koji je sastavio ovu tužbu je optužen da je pokušao da plati ženi da lažno optuži Treja. Nekoliko sati kasnije, taj isti advokat je podneo tužbu u ime anonimnog klijenta. Nije teško videti što se događa ovde i sramota je za prave žrtve seksualnog napada - rekao je reperov predstavnik za TMZ.

Songsu je ovo barem peta optužba za seksualno nasilje te treća koja je došla do suda. Do sada su ga tužile Jauhara Jeffries i bivša košarkašica Sveučilišta u Las Vegasu Dilan Gonzalez. Žena po imenu Aliza optužila ga je 2020. da joj je oduzeo telefon i torbicu i da joj nije dopustio da napusti hotelsku sobu te da je urinirao na nju bez pristanka tokom inače sporazumnog seksualnog odnosa.

Glumica Keke Palmer rekla je 2017. godine da je Songs upotrebio "seksualno zastrašivanje" kako bi je naterao da se pojavi u muzičkom spotu.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.