RAZOTKRIVENO PRAVO LICE JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU! Ceo svet zabezeknut, OVO JE STVARNO ONA?! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU! Ceo svet zabezeknut, OVO JE STVARNO ONA?! (FOTO)

Finansijski nedostaci u porodici naveli su je da odabere drugu opciju.

Objavljeno:

Prekrasna Ruskinja jedna je od najplaćenijih manekenki na svijetu i miljenica je velikih modnih kuća. Irina Šejk ustaje iz kreveta samo za ček s mnogo nula, a u 36. godini uspela je da skupi bogatstvo od 25 miliona dolara.

U prošlosti je bila u vezi s Kristianom Ronaldom, nakon čega je njena popularnost znatno povećana. Prethodno je živjela u sriomašnoj porodici s majkom, bakom i sestrom, ali kada je postala punoletna, njen život se u potpunosti promenio.

Irina Šejk
foto: Printscreen/Instagram

Irina, koja je rođena u malom gradu u Rusiji, pobedila je na izboru za Miss kad je bila punoletna. Bio je to trenutak kada je morala birati između nastavka studija na fakultetu i karijere modela. Finansijski nedostaci u porodici naveli su je da odabere drugu opciju.

-Bili smo jako siromašni. Nakon škole smo sestra i ja pomagale mami u vrtu. Uzgajali smo krompir, krastavce, paradajz. Ali ne radi zabave, nego da bi nešto pojeli. Htela sam postati novinarka, ali kako god izgledala u budućnosti, sigurno sam znala da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da je to moja sudbina – priznala je Irina u jednom intervjuu.

Irina je oduvijek bila lepotica, a to dokazuju slike iz njenih tinejdžerskih dana. Na dan kada je napunila 36 godina, Irina je objavila nekoliko fotografija s njom kao bebom ili kao tinejdžerkom. U jednoj od njih pojavljuje se pored njezine majke Olge.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.