NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE DEČAK SA SLIKE! Otac ga je odbacio s godinu dana, umalo ga UBILI, danas je SLAVAN!
Foto: Instagram

IMAO TEŠKO DETINJSTVO

NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE DEČAK SA SLIKE! Otac ga je odbacio s godinu dana, umalo ga UBILI, danas je SLAVAN!

Tokom studiranja, na četvrtoj godini, bio je ozbiljno pretučen i 12 lekara se borilo za njegov život.

Objavljeno: 13:02h

Kada je imao godinu dana, njegov otac je napustio porodicu. Od pete godine živeo je sa majkom po prikolicama i stalno su se selili iz grada u grad.

Eminem
foto: Instagram

Tokom studiranja, na četvrtoj godini, bio je ozbiljno pretučen i 12 lekara se borilo za njegov život. Nakon toga je izbačen iz škole i majka ga je primorala da radi bilo koji posao, kako bi preživeli.

Međutim, niko nije obraćao pažnju na njega i nije mogao da se zaposli. Nije imao novca za život, odeću su mu poklanjali prijatelji. Kada je imao 19 godina, njegov najbolji prijatelj, a istovremeno ujak, ubio se puškom, tako da ga je to još više dotuklo.

Sa 20 godina počeo je da uči o rep muzici, a sa 24 izdao je svoj prvi album koji je prošao neuspešno. U 26. godini majka ga je izbacila iz kuće, pao je u tešku depresiju, bio je na lekovima i borio se za život. Iste godine objavio je album koji je primetio poznati reper Dr Dre i tada postaje popularan širom sveta, najprodavaniji rep umetnik i izdaje mnoštvo albuma. Ovaj dečak je Eminem.

Eminem
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.