ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE I ZARADILA MILIONČE: Vrela plavuša BUDI MAŠTU fanovima, a jedna slika ju je OBOGATILA
Korina, Foto: Printscreen Instagram/corinnakopf

bomba!

ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE I ZARADILA MILIONČE: Vrela plavuša BUDI MAŠTU fanovima, a jedna slika ju je OBOGATILA

Otkrila koliko zarađuje

Objavljeno:

Korina Kof, popularna jutjuberka, gejmerka i zvezda OnlyFansa ima brojne fanove širom sveta. Samo na instagramu prati je oko šest miliona ljudi, a na OnlyFansu brojka je još veća. Korina svoju popularnost duguje uglavnom svojoj karijeri gejmerke.

korina kof
foto: Printscreen Instagram/corinnakopf

Iako je sagradila pravu imperiju na Jutjubu, rešila je da se okuša i na OnlyFansu. U vlogu jutjubera Dejvida Dobrika u kome je gostovala, otkrila je da je do sada od OnlyFansa zaradila više od milion dolara, ali i da joj je ogroman novac donela samo jedna fotografija, na kojoj je obnažila grudi.

Iako je na OnlyFansu tek mesec dana, zaradila je već više od milion dolara.

"Za 48 sati zaradila sam više od milion dolara. Onda sam se kockala kako bih to proslavila i osvojila sam još 30. 000 dolara", rekla je atraktivna plavuša.

Ona nije želela da obelodani ukupnu sumu koju zarađuje svakog meseca, ali čini se da nema finansijskih problema s obzirom da je sebe nedavno počastila novim Ferarijem vrednim 400.000 dolara.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/corinnakopf

Ipak, često se sreće sa kritikama pratilaca da joj je sadržaj na OnlyFansu nedovoljno provokativan, pa da zapravo obmanjuje svoje pratioce koji taj sadržaj plaćaju.

- Neće svaka fotografija biti nešto najluđe što ste videli, a ako vam se moj sadržaj ne sviđa slobodno se odjavite. Prokleti svi vi koji ste tako naporni i usuđujete se da naručujete šta da objavljujem na svom profilu. Objaviću kad i šta ja hoću, a kome se ne sviđa može da ide - poručila je.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.