ČUPAVOG SLAVNOG GLUMCA NIKO NE PREPOZNAJE: Smršao je preko 50 kilograma, a ONA ne skida ruke s njega! (FOTO)
Džon Hil s devojkom, Foto: Printscreen Instagram

svaka mu čast!

ČUPAVOG SLAVNOG GLUMCA NIKO NE PREPOZNAJE: Smršao je preko 50 kilograma, a ONA ne skida ruke s njega! (FOTO)

Glumac se sa devojkom prvi put u javnosti pojavio na premijeri filma "Don't Look Up", koji je je nominovan za Oskara u nekoliko kategorija, uključujući i onu najvažniju - za najbolji film

Objavljeno:

Glumac Džoan Hil l trenutno uživa na Havajima s devojkom Sarom Brejdi gde su ih snimili paparaci.

Hil se na odmoru malo opustio, pa ga na najnovijim fotografijama nije baš lako prepoznati jer ima raščupanu platinasto plavu kosu i neurednu bradu, a nemamo često priliku videti i njegove mnogobrojne tetovaže.

Međutim, čini se da zapušteno izdanje glumca ne smeta njegovoj prezgodnoj devojci, koja je inače surferka, jer na plaži nije prestala da ga dodiruje.

Džon Hil
foto: Printscreen Instagram

Glumac se sa devojkom prvi put u javnosti pojavio na premijeri filma "Don't Look Up", koji je je nominovan za Oskara u nekoliko kategorija, uključujući i onu najvažniju - za najbolji film.

Džona u filmu glumi sina američke predsednice, koju glumi Meril Strip, a glavne uloge imaju Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens.

Inače, Hil je od početka karijere privlačio pažnju svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobijao kilograme.

Tokom onih dana kada je bio najteži, glumac je imao PREKO 115 kilograma. Kada su ga pitali o transformaciji i mršavljenju, priznao je da mu je dosta pomogao kolega Čening Tejtum.

- Ugojio sam se zbog filma i podhitno sam hteo da uđem u formu. Pozvao sam Tejtuma i rekao mu: "Hej, ako budem jeo manje i ako treniram, hoću li biti u boljoj formi?". Odgovorio mi je: "Da, glupane, naravno da hoćeš, to je najlakša stvar na svetu"– rekao je Džona koji je smršao preko 50 kilograma, a kako je izgledala njegova transformacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: Profimedia

(Espreso / Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.