NIKO NE MOŽE DA POGODI KO JE GLUMICA SA SLIKE! Ceo svet se obrušio na nju UVREDAMA: "Nikad gore nisi izgledala"
Foto: Profimedia

šok

NIKO NE MOŽE DA POGODI KO JE GLUMICA SA SLIKE! Ceo svet se obrušio na nju UVREDAMA: "Nikad gore nisi izgledala"

Kažu da je hipnotisala ljude - pridobijala ih svojom pronicljivošću i stvarala od njih odane sledbenike.

Objavljeno:

Sofija Vergara odigraće lik čuvene kolumbijske kraljice kartela, Grizelde Blanko. Radi se o novoj Netfliksovoj seriji "Grizelda", a Sofiju je praktično nemoguće prepoznati, sudeći po fotografijama sa seta.

Opaku Grizeldu, poznatu kao "crna udovica" već je tumačila Ketrin Zita Džouns, a sada se čeka da vidimo kako će se Sofija snaći u ulozi. Što se fizičke transformacije tiče, jasno je da je produkcija besprekorna - Sofija je dobila prostetičke umetke koji su joj izmenili oblik lica, a Sofiji fanovi na Instagramu poručuju da "nikad gore nije izgledala".

Grizelda Blanko ispisala je najmračnije strane u istoriji trgovina narkoticima i utrla put Pablu Eskobaru i njegovim naslednicima. Gruba Kolumbijanka stoji iza gomile perfidnih načina za dilovanje narkotika koji se koriste i danas.

U svom zločinačkom opusu ubrojala je najmanje 250 ubistava i imala je 20 lažnih imena. Kažu da je hipnotisala ljude - pridobijala ih svojom pronicljivošću i stvarala od njih odane sledbenike. Bilo je tu i mnogo, mnogo straha - svako ko je radio za nju bio je svestan da ona ni od koga ne traži ono što nije sama u stanju da uradi.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.